Τελευταία νέα

F&K GROUP

F&K GROUP

H F&K GROUP, αποτελείται από την F&K ΑΦΟΙ Π. ΚΥΡΙΛΗ Α.Β.Ε.Ε. και την SHAPE A.E.
Η F&K AΦΟΙ Π. ΚΥΡΙΛΗ Α.Β.Ε.Ε είναι οργανισμός εμπορικός και κατασκευαστικός, εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και υλοποίηση επιχειρηματικών σχεδίων με αντικείμενο τον εξοπλισμό πολυμορφικών χώρων αναψυχής. Η SHAPE A.E είναι εταιρεία που σχεδιάζει διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται έργα που της έχουν ανατεθεί κατασκευαστικά αλλά και διαχειριστικά, με αντικειμενικό στόχο τη δημιουργία και εκμετάλλευση πολυμορφικών χώρων αναψυχής.

Ο Όμιλος διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο σχεδιαστικό τμήμα στην Ελλάδα, εγκαταστάσεις ικανές να εξυπηρετήσουν τις κατασκευαστικές απαιτήσεις, προσωπικό απολύτως εξειδικευμένο και διεθνείς συνεργασίες που της εξασφαλίζουν την αναγκαία μεταφορά τεχνογνωσίας. Σε αυτό συντελεί η ύπαρξη του νέου ιδιόκτητου εργοστασιακού χώρου στην περιοχή της Ελευσίνας, έκτασης 15.000τμ. Με αφορμή αυτή την επέκταση, η εταιρεία θέλει να αναπτύξει στο μέγιστο βαθμό τις νέες κατασκευαστικές δραστηριότητες και να πετύχει το δυνατό απόλυτο ποιοτικό έλεγχο όλων των προϊόντων της. Απόδειξη αυτών των προσπαθειών είναι η αποκλειστική συνεργασία με την Amusement Leisure για το χώρο της Ευρώπης-Μέσης Ανατολής-Β. Αφρικής. Η κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελείται από τέσσερις υποδραστηριότητες-ομάδες προϊόντων, οι οποίες σε μια συνοπτική παρουσίαση είναι:

SLIDER: Συστήματα νεροτσουλήθρας βάσει του προτύπου DIN 7937.
KINTEL: Παιδότοποι εξωτερικού χώρου, βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ 1176 και 1177.
DEFIN: Παιδότοποι εσωτερικού χώρου βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων ΕΝ 1176 και 1177.
STYLON: Εξοπλισμός πόλεως βάσει των Ευρωπαϊκών προτύπων DIN.
ABOR: Εξοπλισμός αθλητικών εγκαταστάσεων και εμπορία αθλητικών ειδών επωνύμων οίκων, βάσει προτύπων ΙΑΑF & FIBA.

Οι δραστηριότητες KINTEL και DEFIN επεκτείνονται και σε μικρούς θεματικούς χώρους νερού και/ή άμμου. Οι νέες πρωτοποριακές μηχανές δημιουργίας αντικειμένων για την πλήρη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων (π.χ τεχνητά βράχια, δημιουργία σκηνικών, διακοσμητικές καλύψεις επιφανειών, καταρράκτες κ.λ.π.), δίνουν την ευκαιρία πλήρους εξοπλισμού οποιασδήποτε έκτασης.

Ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην κατασκευή και διαχείρηση πολυμορφικών χώρων αναψυχής και άθλησης. Σχεδιάζει και κατασκευάζει χώρους σύμφωνα με τις Διεθνείς υποχρεώσεις και όρους εφαρμογής που τείθενται από τη συνεργασία της με την AMUSEMENT LEISURE και τα Πιστοποιητικά Ποιότητας DIN, EN, ISO 9001, 9002, NATIONAL RECREATION & PARK ASSOCIATION, TUV PRODUCT SERVICES, συστήματα Νεροτσουληθρών σύμφωνα με τα πρότυπα DIN 7937, συστήματα παιδοτόπων σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 1176, 1177, εξοπλισμούς αθλήσεως και κοινής χρήσεως σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΑΑF & FIBA και ΑΒΟR. Ο Όμιλος έχει ως στρατηγικό του στόχο, την κατασκευή και διαχείρηση δικτύου πολυμορφικών χώρων αναψυχής με το σύστημα joint venture. H εταιρεία είναι προσανατολισμένη στο σχεδιασμό και εκμετάλλευση μικρών και μεσαίων χώρων, και στη διαμόρφωσή τους σε πολυμορφικούς χώρους αναψυχής.

Στόχος της SHAPE A.E είναι η δημιουργία και εκμετάλλευση ενός δικτύου πολυμορφικών χώρων, που ο καθένας από αυτούς θα αποτελεί ένα ξεχωριστό θεματικό πάρκο, όπως επίσης και η πώληση έτοιμων πάρκων. Η πλειονότης των κατασκευών που χρειάζεται η SHAPE A.E προέρχονται από την ΑΦΟΙ Π. ΚΥΡΙΛΗ Α.B.E.E.

Η SHAPE A.E κατέχει και διαχειρίζεται:

  • Το Πολυμορφικό Πάρκο στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, με water activities το οποίο άρχισε να λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2000.
  • Το Πολυμορφικό Πάρκο με water activities στην περιοχή του Δήμου Aνω Λιοσίων, ‘FAMILY LAND’ και σε έκταση 50 στρεμμάτων
  • Το Πολυμορφικό Πάρκο με water activities της Κω, ‘SHAPE PARK’ στην περιοχή Ψαλίδι.
  • Το Water Park της Ακτής Βάρκιζας του ΕΟΤ.
  • Το Πολυμορφικό Πάρκο με water activities στη Ναύπακτο, ‘SHAPE NAFPAKTOS’ στην παραλία Βαριά, περιοχή Ψανί.

Η SHAPE A.E σχεδιάζει να υλοποιήσει εντός του διαστήματος 2002-2006:

  1. Έξι πολυμορφικά πάρκα Ηπειρωτικής και Νησιωτικής Ελλάδας.
  2. Τέσσερα πάρκα ιδιωτών
  3. Τρία projects υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024