Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηHotel Punta στη Σκιάθο

Hotel Punta στη Σκιάθο

Το Hotel Punta απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που αναζητούν ένα ξενοδοχείο με πλήρεις παροχές, χαλαρή διάθεση και ζεστή φιλοξενία.

Το Hotel Punta μαγνητίζει το βλέμμα και τις αισθήσεις κάθε επισκέπτη, είτε με την εκπληκτική του τοποθεσία, είτε με την υπέροχη πανοραμική του θέα, είτε με τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του και τις παρεχόμενες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας που αναζητούν ένα ξενοδοχείο με πλήρεις παροχές, χαλαρή διάθεση και ζεστή φιλοξενία.
 
 
Το ξενοδοχείο μας παρέχει μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, που με την προσθήκη επιπλέον πτυσσόμενων κρεβατιών μπορούν να μετατραπούν σε μικρά οικογενειακά δωμάτια.
 
Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με μπάνιο, τηλέφωνο, δορυφορική τηλεόραση TFT-LCD, ψυγείο, κλιματισμό, στεγνωτήρα μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Για τα παιδιά ηλικίας έως δύο χρονών παρέχεται δωρεάν παρκοκρέβατο. Τα μπαλκόνια είναι επίσης εξοπλισμένα με τραπεζάκια και καρέκλες, που σε συνδυασμό με τη θέα δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή και τη βραδιά σας.
 
 
Στο Hotel Punta παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των φιλοξενούμενών μας. Η εμπειρία σας ξεκινάει από την υποδοχή που σας εξυπηρετεί άμεσα όλο το εικοσιτετράωρο. Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας καθώς και για εκδρομές, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, το πρόγραμμα του λεωφορείου μας που σας μεταφέρει στην πόλη της Σκιάθου και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.
 
 
Ποδηλασία
 
Για τους φίλους και λάτρεις της ποδηλασίας, προτείνουμε στους επισκέπτες του Hotel Punta να γνωρίσουν τις κρυμμένες ομορφιές της Σκιάθου με ποδήλατο. Με αφετηρία το Hotel Punta, μπορείτε να αθληθείτε και να ανακαλύψετε μοναδικά τοπία κάνοντας ποδήλατο.
 
 
Στις εγκαταστάσεις του Hotel Punta, λίγα χιλιόμετρα από τον ιστορικό οικισμό της Σκιάθου, μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις ποδηλατικές σας βόλτες. Ανακαλύψτε τα κρυμμένα χρώματα και διαδρομές της περιοχής με το ποδήλατό σας ή με το ποδήλατο, κλασικό ή ηλεκτρικό, που μπορεί να σας παρέχει το ξενοδοχείο.
Hotel Punta Skiathos
Κοραή 20, Σκιάθος, 37002, Ελλάδα
Τηλ.: 2427021800, 2427022850
Fax: 2427021801, 2427021767
 
  
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024