Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηBusiness SeminarsΠρόγραμμα διήμερων σεμινάριων ΟκτωβρίουΌλα τα σεμινάρια πιστοποιούνται από τη Euroscience

Business SeminarsΠρόγραμμα διήμερων σεμινάριων ΟκτωβρίουΌλα τα σεμινάρια πιστοποιούνται από τη Euroscience

Business Seminars
Πρόγραμμα διήμερων σεμινάριων Οκτωβρίου

Διήμερα ανοιχτά σεμινάρια Αθηνών:

1. Διαχείριση μεγάλων πελατών – Key Account Management
12 και 13 Οκτωβρίου

Εξειδικευμένο σεμινάριο πάνω στη στρατηγική των πωλήσεων και τη διαχείριση μεγάλων πελατών.

O σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες μια σφαιρική αντίληψη για τη σύγχρονη αντιμετώπιση της διαχείρισης μεγάλων πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της ανάλυσης όλων των κρίσιμων παραγόντων, των μεθόδων και των συστημάτων που είναι απαραίτητα για την δημιουργία, την ανάπτυξη και την διαχείριση ενός επιτυχημένου τμήματος πωλήσεων.

Εισηγητής: Γ . Λαμπούσης – Area Key Account Manager, Chipita International

2. Η δύναμη ενός επώνυμου προϊόντος – Brands & Branding
18 και 19 Οκτωβρίου

Μάθετε πως μετατρέπεται ένα άγνωστο προϊόν σε επώνυμο.

Στο σεμινάριο «Η δύναμη ενός επώνυμου προϊόντος», θα γίνει παρουσίαση κατάλληλων εργαλείων Marketing που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών αλλά και των επιθυμιών του καταναλωτή, θα γίνει πρακτική εφαρμογή του θεωρητικού μοντέλου για τη δημιουργία επιτυχημένων προϊόντων και θα αναλυθεί το πως μπορεί το τμήμα πωλήσεων να συμμετάσχει στη δημιουργία ενός επιτυχημένου προϊόντος. Τέλος, θα αναλυθεί το πως ένα πλάνο Marketing μπορεί να οδηγήσει ένα προϊόν στην επιτυχία

Εισηγήτρια: Μ . Βρεττού – Group Brand Manager, Maxxium Hellas SA

3. Στρατηγική επιχειρήσεων βήμα προς βήμα – Strategic Management
24 και 25 Οκτωβρίου

Σχεδιάστε και αναπτύξτε τη στρατηγική της επιχείρησης ή του τμήματός σας.

Σκοπός του σεμιναρίου Strategic Management είναι να ιεραρχήσει τα βήματα στρατηγικής σκέψης και υλοποίησης τα οποία πρέπει να ακολουθηθούν κατά την κατάρτιση ενός πλάνου στρατηγικής Διεύθυνσης ή Τμήματος μέσα σε μία επιχείρηση. Για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού, συγκεντρώνονται εφαρμοσμένα επιχειρησιακά μοντέλα και τεχνικές, παρατίθενται σημερινά παραδείγματα ( case studies ) από την Ελληνική αγορά και χορηγούνται σε ηλεκτρονική μορφή άμεσα εφαρμόσιμα εργαλεία

Εισηγητής: Κ. Στάμκος – Διευθυντής Business Seminars , Καριέρα Α.Ε.

4. Εργαλεία οικονομικής διεύθυνσης – Financial Management Tools
26 και 27 Οκτωβρίου

Δείτε τα σύγχρονα εργαλεία της χρηματοοικονομικής διοίκησης.

Στο σεμινάριο «Εργαλεία σύγχρονης οικονομικής διοίκησης», θα σκιαγραφηθεί το προφίλ του σύγχρονου Οικονομικού Στελέχους – Οικονομικού Διευθυντή όπως αυτό χρειάζεται να είναι στη σημερινή εργασιακή πραγματικότητα, η λειτουργία του, καθώς και οι τρόποι ένταξής του ως μέλους του Management Team της επιχείρησης. Επίσης θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί ο επιστημονικός και τεχνικός εξοπλισμός (τα μέσα – εργαλεία) του σύγχρονου Οικονομικού Στελέχους – Οικονομικού Διευθυντή.

Εισηγητής: Α. Κωστόπουλος – Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Οικονομικών Διευθυντών (ΣΕΟΔ).

Μονοήμερο ανοιχτό σεμινάριο Κρήτης :

Personal Skills Session
Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Μετά τη θριαμβευτική του πορεία και τις άριστες κριτικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το «Personal Skills Session» τώρα και στην Κρήτη.

Ενότητα πρώτη: Time & Stress Management

Σκοπός του σεμιναρίου Time and Stress Management, είναι να δώσει τις κατευθυντήριες γραμμές για τον τρόπο με τον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να οργανώσει τις καθημερινές του δραστηριότητες, ώστε να εξασφαλίσει την αποτελεσματική διαχείριση του χρόνου του. Παράλληλα, ενημερώνει για τα συμπτώματα και τις επιπτώσεις του άγχους και παρουσιάζει τεχνικές για την αντιμετώπισή του.

Ενότητα δεύτερη: Verbal Communication & Body Language

Το σεμινάριο, αποσκοπεί στο να παραθέσει πρακτικά θέματα επικοινωνίας, που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας, δίδοντας μας άμεσα εφαρμόσιμες και κυρίως πρακτικές συμβουλές. Κατηγοριοποιεί τις συμπεριφορές και προσαρμόζει τη δικιά μας λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία.

Εισηγητής: Κ. Στάμκος –Διευθυντής Business Seminars , Καριέρα Α.Ε.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Business Seminars – Καριέρα Α . Ε .

Χρηστοβασίλη 14,
Νέο Ψυχικό,
Τ.Κ. 15451
Τηλ .: 210 67.73.548
Fax:  210 67.47.699
e-mail: seminars@kariera.gr / e.sigara@kariera.gr
Url: www.kariera.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024