Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΧ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΠΕ

Χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΠΕ

Χ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΠΕ

Anastasiadis retail systems

Το 1991, μια νέα εταιρεία, η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ΕΠΕ, εισήλθε δυναμικά στην αγορά της Πληροφορικής, φιλοδοξώντας να πετύχει υψηλά standards απόδοσης, τόσο στις εμπορικές της δραστηριότητες όσο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι πρωτεργάτες τής εταιρείας, κύριοι Νικόλαος Πίπας και Χαράλαμπος Αναστασιάδης, πλαισιώνονται ταχύτατα από σημαντικό επιτελείο πεπειραμένων συνεργατών, που εξασφαλίζουν την επιτυχία του στόχου για υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου προς τους πελάτες…

Στην γκάμα προϊόντων πληροφορικής που η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ΕΠΕ προωθεί από τον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας της, ιδιαίτερη θέση κατέχουν τα συστήματα Η/Υ NSG. Μέχρι σήμερα, χιλιάδες αξιόπιστα συστήματα NSG έχουν εγκατασταθεί σε πλήθος εταιρειών όλων των επαγγελματικών κλάδων. Ας παρακολουθήσουμε, όμως, από πιο κοντά τη 12ετή πλέον πορεία της εταιρείας, μέσα από μερικές σημαντικές ημερομηνίες – σταθμούς:

1992: Έναρξη νέων σημαντικών δραστηριοτήτων
Η εταιρεία διευρύνει τη γκάμα των δραστηριοτήτων και εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των κάθετων εξειδικευμένων ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής, όπως τα συστήματα λιανικής πώλησης (point of sales – POS) οσο και στον τομέα της εφαρμογής ολοκληρωμένων λύσεων στο χώρο της ένδυσης και υπόδησης, δραστηριότητα που την καθιερώνει σταδιακά ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου.

1993 – 2001: Περίοδος διαρκούς ανάπτυξης και αναγνώρισης
Μέσα σε αυτή την οκταετία η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΠΕ πραγματοποιεί πολλά και μεγάλα βήματα:
Το 1995 η IBM Ελλάς αναγνωρίζει την Αναστασιάδης ΕΠΕ ως επίσημο εμπορικό συνεργάτη στα συστήματα PC’s & Servers, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, την αναγνωρίζει και ως εξουσιοδοτημένο Κέντρο Παροχής Service (Service Provider Center) . Κατόπιν η IBM Ελλάς αναγνωρίζει την Αναστασιάδης Χ. ΕΠΕ ως εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή (authorized reseller) για τους pSeries UNIX-RISC servers. και ως επίσημο εμπορικό αντιπρόσωπο (official commercial representative) χονδρικής – λιανικής στα συστήματα εντατικής λιανικής (POS) και ετσι η Anastasiadis Retail Systems γίνεται πραγματικότητα. Το 2001 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ΕΠΕ, καθώς αναγνωρίζεται επίσης και ως Κέντρο Επαγγελματικού Service Professional Services Center (UPSC) της ALTEC / UNISOFT!

2002: Συμμετοχή στην INFOBRIGHT
Η χρονιά που πέρασε, θα λέγαμε ότι υπήρξε ορόσημο μιας νέας εποχής για την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ΕΠΕ, καθώς από το 2002 και ως εξέλιξη των μέχρι τώρα δραστηριοτήτων της στον χώρο του software, συμμετέχει επισήμως σε μια από τις μεγαλύτερες σε εθνική κλίμακα εταιρείες εφαρμογών λογισμικού ERP και καθέτων αγορών, την INFOBRIGHT / Ιnformation integrators.
Η συμμετοχή τής ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Χ. ΕΠΕ στην INFOBRIGHT αποτελεί κορυφαίο γεγονός, καθώς η υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία τής πρώτης σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη ειδίκευση της INFOBRIGHT στο χώρο του εφαρμοσμένου λογισμικού συνιστά συνδυασμό που εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα. Τελικά, η νέα εταιρεία αναδεικνύεται σε πανίσχυρο φορέα συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς διαθέτει τα καλύτερα εχέγγυα για ολοκληρωμένες λύσεις στο διαρκώς διευρυνόμενο πελατολόγιο των δύο μερών ιδιαίτερα δε μετά την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την SUNSOFT AE, δίνοντάς μας ετσι πεδίο δράσης σε ενα τεράστιο πελατολόγιο στους χώρους φιλοξενίας και εστίασης, σε συνδυασμό πάντα με τα προιόντα POS της ΙΒΜ.

Επικοινωνία:
ΦΙΛΙΚΩΝ 25
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 12131
ΤΗΛ: 210 5705800
FAX: 210 5769799

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024