Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηRadisson Blu Park Hotel Athens

Radisson Blu Park Hotel Athens

Το Athens Park Hotel από τον Ιανουάριο του 2012 λειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο με το όνομα Radisson Blu Park Hotel Athens κάτω από την αλυσίδα Radisson Blu Hotels & Resorts που είναι μέρος του Rezidor Hotel Group.

Το ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel AthensΤο Athens Park Hotel εδώ και 35 χρόνια κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα στα ξενοδοχεία πολυτελείας της Αθήνας. Η πρόσφατη εντυπωσιακή ανακαίνιση του ξενοδοχείου και οι συνεχείς επενδύσεις, παρά την κρίση, στο ανθρώπινο δυναμικό και στη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, οδήγησαν την Radisson Blu Hotels & Resorts, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές εταιρείες διεθνώς, να επιλέξει το Athens Park Hotel για την είσοδό της στην ελληνική αγορά.

Τα Radisson Blu Hotels & Resorts είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα upper scale ξενοδοχείων στην Ευρώπη, μέρος της Rezidor Hotel Group, με περισσότερα από 260 ξενοδοχεία σε 65 χώρες. Αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα και αναγνωρίσιμα ονόματα στη διεθνή τουριστική αγορά και συμμετέχει στον όμιλο Carlson, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο.

Από 1/1/2012 το ξενοδοχείο λειτουργεί με τη νέα ονομασία Radisson Blu Park Hotel Athens, ενώ η ιδιοκτησία και το management παραμένει στην οικογένεια Δεβερίκου. Τα υψηλά standards προδιαγραφών της Radisson Blue και η φιλοσοφία “Yes, I can” αποτελούν μια ολιστική εμπειρία φιλοξενίας που θα προσφέρεται στους πελάτες του ξενοδοχείου.

Η σουίτα του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens

Το νέο Radisson Blu Park Hotel Athens

Με κεντρικό concept τη φύση, που συνδέεται άμεσα με το πρόσφατα αναγεννημένο πάρκο του Πεδίου Άρεως, οι καταξιωμένοι Έλληνες αρχιτέκτονες και σκηνογράφοι Γαβαλάς & Μουρίκης, έδωσαν ένα “urban nature” χαρακτήρα στο ξενοδοχείο, που εντυπωσιάζει από την πρώτη στιγμή τους επισκέπτες.

Οι συνεδριακές αίθουσες Silver Forest, Atlantisκαι προσεχώς ηGarden, με state of the art εξοπλισμό, ανταποκρίνονται και στις πιο αυστηρές απαιτήσεις εταιρικών συναντήσεων και συνεδρίων. Εκτός από το lounge café The Oak Room στο lobby του ξενοδοχείου, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη γαστρονομία με δύο θεματικά εστιατόρια: Το ιταλικό εστιατόριο Gallo Neroκαι το βραβευμένο rooftop multi-asian restaurant StAstra East με το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 300 αυτοκινήτων, και η προνομιακή θέση απέναντι από το καταπράσινο πάρκο του Πεδίου του Άρεως και δίπλα στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, καθιστά το ξενοδοχείο ένα νέο, μοναδικό προορισμό για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες και σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους.

Πως όμως δημιουργήθηκε το μοναδικό urban nature ξενοδοχείο στην πόλη;

Όταν πρωτολειτούργησε το ξενοδοχείο Park στην Αθήνα, δανείστηκε το όνομά του από το γειτονικό πάρκο του “Πεδίου Άρεως”, στο οποίο βλέπουν τα περισσότερα δωμάτια του. Το 2011, 35 χρόνια μετά, “αναγεννήθηκε” σε ύφος “urban nature”. Μετά από ένα χρόνο ανακαίνισης όλων των χώρων του, το ξενοδοχείο υποδέχεται τους επισκέπτες του με νέα πλέον nature chic ταυτότητα.

Αποτελεί αισθητική έκπληξη για την πόλη της Αθήνας, αφού πρώτη φορά ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης μας επιλέγει να ξεφύγει από το συμβατικό στυλ και τολμά ολική ανατροπή, συνδυάζοντας επιτυχώς την αρχιτεκτονική, το design και την τέχνη με κεντρικό θέμα… τη φύση!

Το όλο εγχείρημα οφείλεται στην τόλμη της νέας γενιάς της οικογένειας Δεβερίκου και στη φαντασία των Αρχιτεκτόνων-Σκηνογράφων Γιώργου Γαβαλά & Γιάννη Μουρίκη, οι οποίοι πετυχαίνουν με εντυπωσιακό τρόπο να φέρουν το πάρκο μέσα στο… Park!

Η αλήθεια είναι πώς το αναγεννημένο Radisson Blu Park Hotel Athens ζει και αναπνέει παράλληλα με το πάρκο, είναι η συνέχεια του και βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο με αυτό. Έχει μετατραπεί σε μια ζωντανή “θεατρική σκηνή” με πρωταγωνιστή την ίδια τη φύση… τα δέντρα, τα φύλλα, το πράσινο, τον ήλιο που μπαίνει φυσικά στον χώρο και συνοδεύει όλους εμάς που το επισκεπτόμαστε.

Η μοναδική αυτή παράσταση συνδυάζεται με την “εκλεπτυσμένη πολυτέλεια” που συναντά κανείς στους νέους χώρους του.

Το Gallo Nero του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens

Το Gallo Nero, ένα all day café-bar-restaurant, μας υποδέχεται με θέα στο πάρκο για να δοκιμάσουμε γνήσιες ιταλικές γεύσεις και επιλεγμένα κρασιά από την Τοσκάνη, τη γενέτειρα του σεφ Gian Luca Barlucchi, γνωστού από το μυκονιάτικο “Bandanna”. Εδώ θα βρείτε το περίφημο “Calzone Dolce”, την πιο γλυκιά πίτσα σοκολάτα στην πόλη! Το έργο τέχνης του Στέλιου Διαμαντά με τίτλο “Park Life” που διακοσμεί το bar, αποτελείται από φιγούρες – εικόνες του πάρκου και τονίζει την art φιλοσοφία του ξενοδοχείου.

Το Oak Room Lounge Cafe του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens

Αν όμως κάποιος από εμάς προτιμάει χαλάρωση, τζάκι, καφέ και ένα γρήγορο σνακ ή γλυκό, τότε κάνει μια στάση στο πραγματικά μοναδικό Oak RoomLounge Café, με σκηνικό από αληθινούς κορμούς δέντρων, που μοιάζει σαν κάποιος να πήρε ένα κομμάτι του πάρκου και να το έβαλε μέσα στο ξενοδοχείο.

Το St' Astra East του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens

Στον τελευταίο όροφο, με θέα όλη τη φωτισμένη Αθήνα, την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, βρίσκεται το πολυ βραβευμένο με “Χρυσό Σκούφο” bar-restaurant “St’Astra”, που λειτουργεί ξανά ως StAstra East με χαλαρή lounge ατμόσφαιρα, απολαυστικά κοκτέιλ και ιδιαίτερες multi ασιατικές γεύσεις. Έκπληξη αποτελεί το πιο πανοραμικό sushi bar της πόλης που επιμελείται ο σεφ Christian Robert.

Η αίθουσα Atlantis του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athen

H νέα εικόνα κι αισθητική του Radisson Blu Park Hotel Athens είναι διάχυτη… Τη συναντάς στις αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων Atlantis και Silver Forest, όπου το σκηνικό ασημένιου δάσους δημιουργεί ένα μοναδικό χώρο για ξεχωριστές εκδηλώσεις, τη συναντάς ακόμα και στα δωμάτια, τις σουίτες με χαλί προσομοίωση γκαζόν, τους διαδρόμους με τις πεταλούδες…

Η αίθουσα Silver Forest του ξενοδοχείου Radisson Blu Park Hotel Athens

Ενδιαφέρον στοιχείο του νέου Park είναι η διαδραστική σχέση με το επίσης αναγεννημένο πάρκο με διάφορες ενέργειες, όπως ειδικό πικ-νικ basket (κατόπιν παραγγελίας) για τους πελάτες ή η παροχή ποδηλάτου στους πελάτες για μια βόλτα στο πάρκο.

Η νέα εικόνα του ξενοδοχείου είναι σίγουρο πως θα σε συνοδεύει για αρκετές μέρες. Αφήνει μία γεύση «επιστροφής στη φύση», χωρίς όμως να χρειάζεται να απομακρυνθείς από την πόλη. Αυτό το ευχάριστο και ταυτόχρονα ζωηρό περιβάλλον αστικής φύσης σε προσκαλεί να ζήσεις από κοντά αυτό που οι άνθρωποι του Radisson Blu Park Hotel Athens αποκαλούν «Τhe Park Hotel Experience».

Το Radisson Blu Park Hotel Athens και διαθέτει επίσης: πλήρως οργανωμένο fitness club που περιλαμβάνει γυμναστήριο, sauna, hamam και υδρομασάζ, business center, wi-fi, 24ωρο Room Service, πισίνα με roof garden café-restaurant τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μέσα από το νέο μας site μπορείτε να ενημερώνεστε για τα προνόμια του Radisson Blu Park Hotel Athens, όπως η δωρεάν χρήση του διαδικτύου σε όλο το ξενοδοχείο, και το δημοφιλές πρόγραμμα “Loyalty”, που ανοίγει νέους ορίζοντες για τους πελάτες του Radisson Blu Park Hotel Athens!

Οι άνθρωποι του Radisson Blu Park Hotel Athens βρίσκονται στη διάθεσή σας:

  • Χρήστος Δήμας, General Manager                                                  
  • Κατερίνα Γιαννιούδη, Sales & Marketing Director             
  • Νίκος Μπαρούτης, Sales Director                                         
  • Μαργαρίτα Κανελλίδου, Sales Manager    
  • Άννα Αγράφα, Reservations Manager                                             
  • Βάλια Μπούρμπη, Banquet Manager         

Radisson Blu Park Hotel

Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, 10682 Αθήνα.
Τηλ.: 210 8894500, Fax: 210 8238420
info@rbathenspark.com
www.radissonblu.com/hotel-athens
www.athensparkhotel.gr

 

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024