Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηSofitel Athens Airport

Sofitel Athens Airport

Το ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό γαλλικής φινέτσας και ελληνικής φιλοξενίας σε όλους τους επισκέπτες του.

Το Sofitel Athens Airport σας καλωσορίζει στην ελληνική πρωτεύουσα με παροχές 5 αστέρων, εξαιρετική τοποθεσία στο αεροδρόμιο της Αθήνας, και Γαλλική art de recevoir. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο με θέα στην πεδιάδα των Μεσογείων, βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από τον κεντρικό τερματικό σταθμό και 35 λεπτά από την Αθήνα με το μετρό.


Karavi Restaurant
 

Σ’ ένα περιβάλλον που συνδυάζει αρμονικά την εγκάρδια φιλοξενία και την άψογη οργάνωση, τον άριστο επαγγελματισμό και τις σύγχρονες τεχνολογικές υποδομές, τους εξαιρετικούς χώρους εργασίας και τη μοντέρνα αισθητική, θα βρείτε την ιδανική λύση για τις επαγγελματικές συναντήσεις σας, αλλά και τη φιλοξενία των συνεργατών σας, σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του ξενοδοχείου.


Club Sofitel Suite
 

Με 345 σύγχρονα ηχομονωμένα δωμάτια και σουίτες αυτό το ξενοδοχείο 5 αστέρων, κοντά στο κέντρο της Αθήνας προσφέρει εξαιρετικούς χώρους για συναντήσεις και δεξιώσεις για έως και 700 επισκέπτες. Απολαύστε μία magnifique εμπειρία με την γαστρονομική Γαλλική κουζίνα μας ή με Μεσογειακό φαγητό όλο το 24ωρο.


Artemis Bar
 

Με πλήρη ηχομόνωση, θέα στην πεδιάδα και στο βουνό, και μία εξωτερική βεράντα, μπορεί να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε στο αεροδρόμιο…μέχρι να δείτε τους λαμπερούς διαδρόμους κατά την διάρκεια ενός aperitif στο μπαρ Καράβι. Χαλαρώστε πριν ή μετά την πτήση σας στην πισίνα μας, στην σάουνα, στο γυμναστήριο ή με ένα massage. Μετακινηθείτε με το μετρό για το κέντρο της πόλης, την επιχειρηματική περιοχή στο Μαρούσι ή τα σημαντικά εμπορικά κέντρα.


 

Ένα ζεστό ήλιοφωτισμένο γυμναστήριο και χώρος χαλάρωσης στον 9ο όροφο σας προσκαλούν να χαλαρώσετε στην πισίνα και τη σάουνα ή να ασκηθείτε σε εξοπλισμό Technogym με εκπληκτική θέα. Φρεσκαριστείτε μετά από μια πτήση με το styling των μαλλιών, μασάζ και περιποιήσεις προσώπου και σώματος με προϊόντα Cinq Mondes.


Sirius Meeting Room
 

Το μόνο ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Αθηνών, το Sofitel Athens Airport προσφέρει έναν ξεχωριστό συνδυασμό γαλλικής φινέτσας και Ελληνικής φιλοξενίας σε όλους τους επισκέπτες του, είτε περνάτε ή διαμένετε στην Αθήνα για λίγες ώρες, λίγες ημέρες, ή παραπάνω. 

 

Sofitel Athens Airport 
 
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, 190 19 Σπάτα
Τηλ.: +30 210 35 44 000
Φαξ: +30 210 35 44 444

       

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024