Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΠαρουσίασηΤο «Σήμαντρον» καλεί σε μια ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας

Το «Σήμαντρον» καλεί σε μια ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας

Το «Σήμαντρον» καλεί σε μια ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας

Το «Σήμαντρον» καλεί
σε μια ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας

Ένα ξεχωριστό παραδοσιακό ξενοδοχείο, το Semantron traditional village, υπό τη διαχείριση της Aegis Hotels & Resorts, άνοιξε τις πύλες του, σύμφωνα με το υπΆ αριθμόν 0414Κ050ΑΟ11101 Ειδικό Σήμα Λειτουργίας Ε.Ο.Τ, ΠΥΤ Δυτικής Ελλάδος, και καλεί όσους αναζητούν μια ιδιαίτερη εμπειρία φιλοξενίας να το επισκεφτούν.

Το Semantron traditional village είναι κτισμένο μέσα σε μία ειδυλλιακή κατάφυτη έκταση, στον Ελαιώνα Διακοπτού στην Πελοπόννησο και σε απόσταση μόλις μια και μισή ώρα από την Αθήνα.

Οι άλλοτε κατοικίες, που χρησιμοποιούσαν οι μοναχοί της Μονής του Μεγάλου Σπηλαίου κατά τη διάρκεια των αγροτικών εργασιών τους, χτισμένες από το 1840, ανακαινίστηκαν, με σεβασμό στην ιστορία και την αρχιτεκτονική του χώρου και δημιούργηθηκαν 42 δωμάτια και σουίτες, που παρέχουν όλο το χρόνο σύγχρονες ανέσεις διαμονής σε οικογένειες και ζευγάρια.

Η φινέτσα της εσωτερικής διακόσμησης με τα αρχοντικά έπιπλα και τις γκραβούρες, που ντύνουν τους πέτρινους τοίχους, δένει άψογα με το καταπράσινο τοπίο και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν σε έναν επίγειο παράδεισο πολυτέλειας, μόλις 350μ. από τη μαγευτική παραλία του Ελαιώνα.

Το παραδοσιακό ελαιοτριβείο της Mονής, διατηρώντας στο χώρο του τα παλιά μηχανήματα, διαμορφώθηκε στο gourmet εστιατόριο «Λιοτρίβι» για εκλεπτυσμένες γευστικές εμπειρίες.

Η εταιρία Aegis Hotels & Resorts που διαχειρίζεται το «Σήμαντρον» έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια που συνθέτει την εμπειρία των φιλοξενούμενων. Από το προσωπικό, που συνδυάζει τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό με τη ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα μέχρι την προσεκτικά επιλεγμένη μουσική επένδυση των χώρων.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποικίλες αγροτικές δραστηριότητες, όπως το μάζεμα λαχανικών και βοτάνων, τη φροντίδα των ζώων της φάρμας, την παρασκευή φαγητών και γλυκών του κουταλιού με αγνά υλικά και σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές, καθώς και σε οργανωμένες εξορμήσεις στα φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής.

Συνέδρια – Incentives – Εταιρικές και Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Το Semantron traditional village έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει, όλο το χρόνο, συνέδρια, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και incentives (ταξίδια κινήτρων).

Το πετρόκτιστο σύγχρονο συνεδριακό κέντρο «Αιμιλιανός», δεμένο αρμονικά με την αρχιτεκτονική των υπολοίπων κτισμάστων, έχει δυναμικότητα 500 ατόμων και μπορεί να φιλοξενήσει επαγγελματικές συναντήσεις, εταιρικές παρουσιάσεις, συνέδρια και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Οι δύο συνεδριακές του αίθουσες είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα. Οι ιδιαίτερα προσεγμένοι εξωτερικοί χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν καθιστό δείπνο για έως 1500 άτομα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, προσδίδοντας μια μοναδική ατμόσφαιρα και ποιότητα σε κάθε εκδήλωση.

Ο επαγγελματισμός και η δημιουργικότητα του προσωπικού σε συνδυασμό με τις εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις σφραγίζουν με επιτυχία κάθε εκδήλωσή.

Το υπέροχο παραδοσιακό χωριό «Σήμαντρον» σας καλεί να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας σε ένα φυσικό τοπίο ασύγκριτης ομορφιάς.

Στοιχεία επικοινωνίας:


Τηλ.: 2810300540, 26910 44000
Φαξ: 26910 43525
Κινητό: 6936589337
e-mail: info@semantron.gr
url: www.semantron.gr

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024