Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΕπεκτατική στρατηγική και ανάπτυξη σε περιοχές – κλειδιά
Συνεντεύξεις

Επεκτατική στρατηγική και ανάπτυξη σε περιοχές – κλειδιά

Στη συνέντευξη του ο κ. Χάρης Σιγανός αναλύει πως η Zeus International αναπτύσσει την παρουσία της με εξαγορές ξενοδοχείων σε Μιλάνο και Θεσσαλονίκη, επενδύει σε νέα projects και ενισχύει την υποδομή της στην Κρήτη, επικεντρώνοντας στην αύξηση της προσφοράς υπηρεσιών πολυτελείας και εμπειριών διαμονής.

Η ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Χάρη Σιγανό ξεδιπλώνει τη στρατηγική της Zeus International, που αναγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις ευκαιρίες της αγοράς φιλοξενίας, έχει προχωρήσει στην εξαγορά δύο σημαντικών ξενοδοχειακών μονάδων, στο Μιλάνο και στη Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και επέκταση του ομίλου. Το νέο ξενοδοχείο στο Μιλάνο, βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, σε μια στρατηγική τοποθεσία που συνδέει την πόλη με τον αερολιμένα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα. Από την άλλη πλευρά, το ξενοδοχείο Gazarte στη Θεσσαλονίκη αναδεικνύεται σε έναν πόλο έλξης στην πιο αναπτυσσόμενη περιοχή της πόλης, ενισχύοντας την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο όμιλος Zeus International δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις εξαγορές, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες περιοχές, όπως η Κρήτη με την επέκταση του ξενοδοχείου Wyndham Grand Mirabello, προσθέτοντας δωμάτια, ιδιωτικές πισίνες και ένα από τα μεγαλύτερα γκολφ στην Ελλάδα. Επιπλέον, η δημιουργία ενός aqua park κοντά στην Αθήνα και η ολοκλήρωση της ανακατασκευής του ξενοδοχείου Ammos στη Κω, αναδεικνύουν τη στρατηγική του ομίλου για διαφοροποίηση και προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Με επενδύσεις που φτάνουν τα 250 εκατομμύρια ευρώ, η Zeus International στοχεύει στη δημιουργία υπεραξίας στα ξενοδοχεία της, επιδιώκοντας την αύξηση του αριθμού των ιδιόκτητων μονάδων και την επέκταση του δικτύου της σε νέες αγορές, με έμφαση στην ισορροπημένη ανάπτυξη μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Η προσέγγιση προς τους πελάτες είναι πολυδιάστατη, με στόχο να καλύπτονται οι ανάγκες σύγχρονων ταξιδιωτών και οικογενειών, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες διαμονής.

Η Zeus International αναγνωρίζει τη σημασία της ενσωμάτωσης περιβαλλοντικών πολιτικών και της κοινωνικής ευθύνης στην επιχειρηματική της φιλοσοφία, υιοθετώντας πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προβολή της τοπικής κουλτούρας. Επιπρόσθετα, η εκπαίδευση και η ανάπτυξη των εργαζομένων της, με έμφαση στην ισότητα των φύλων και στην ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών, αποτελούν κεντρικούς πυλώνες της στρατηγικής της για βιώσιμη ανάπτυξη και εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024