Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΗ ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα: Ευκαιρίες στον κλάδο του γιώτινγκ
Συνέντευξη

Η ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα: Ευκαιρίες στον κλάδο του γιώτινγκ

Σε μια χώρα που αγκαλιάζεται από τη θάλασσα, ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές και υποσχόμενες πτυχές της ελληνικής οικονομίας.

Στη σημερινή εκπομπή των τουριστικών διαλόγων, ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, ένας εξέχων ειδικός στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού, προβάλλει την ιδέα ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα σημαντικό ανεκμετάλλευτο δυναμικό στον τομέα του γιώτινγκ. Η χώρα μας, με την πλούσια ιστορία και την καθηλωτική φυσική ομορφιά, μπορεί να προσελκύσει ένα διεθνές κοινό που αναζητά πολυτελείς και αποκλειστικές διακοπές στη θάλασσα.

Παρά τις ευκαιρίες, υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως η ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών και την προσβασιμότητα σε μαρίνες και ελλιμενισμούς. Ο κ. Κωνστάνταρος τονίζει την ανάγκη για επενδύσεις στον τομέα, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ενίσχυση της προσφερόμενης εμπειρίας στους επισκέπτες.

Επιπλέον, η διοργάνωση εκδηλώσεων όπως το Πανελλήνιο Συνέδριο Γιώτινγκ και το Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού στη Ρόδο, παίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση και ενίσχυση του κλάδου. Αυτές οι πρωτοβουλίες προσφέρουν μια πλατφόρμα για διάλογο, ανταλλαγή γνώσεων και δικτύωση μεταξύ των επαγγελματιών του κλάδου, ανοίγοντας το δρόμο για συνεργασίες και καινοτομίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024