Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΕνίσχυση του τουρισμού και των υποδομών στη Σαντορίνη αλλά με οργάνωση
Featured Articles

Ενίσχυση του τουρισμού και των υποδομών στη Σαντορίνη αλλά με οργάνωση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, Αντώνης Παγώνης, προβλέπει πλήρη ανάκαμψη της Σκανδιναβικής αγοράς για το νησί, αλλά επισημαίνει και τα προβλήματα των υποδομών προτείνοντας λύσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Αντώνης Παγώνης αναφέρθηκε στην Σκανδιναβική αγορά η οποία θα πληρη ανάκαμψη και θα επιστρέψει στα νούμερα του 2019 και για την Σαντορίνη αλλά και για όλη την Ελλάδα. Αναφορικά με το πρόβλημα των υποδομών στο νησί, ο προεδρος τόνισε ότι αναμένει πολύ καλή συνεργασία με τον νέο δήμαρχο του νησιού ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν και να βελτιώσουν το πρόβλημα των υποδομών. Σχετικά με τα κρουαζιερόπλοια ανέφερε ότι δεν πρέπει να έρχονται στο νησί πχ 25.000 επισκέπτες ταυτόχρονα και προτείνω ως μοναδική λύση τη λειτουργία των slots και ουσιαστικά του καταμερισμού της κίνησης. Δίνει έμφαση στην οργάνωση των αφίξεων στο νησί. Στη συνέχεια ανέλυσε το θέμα των DMMO που είναι βασικό στοιχείο για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά η Σαντορίνη. Για το χωροταξικό που είναι ένα φλέγον θέμα δήλωσε ότι πρέπει να βγει το ειδικό χωροταξικό και μέχρι να γίνει αυτό πρέπει να ανασταλεί το κτίσιμο νέων οικοδομών. Τόνισε, ότι πρέπει να γίνει επέκταση των οικισμών για να υπάρχει μια σωστή χωροταξική ανάπτυξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024