Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςTourism LobbyΔωρεάν wi-fi στα ξενοδοχεία από Thomson και First Choice, το 2014

Δωρεάν wi-fi στα ξενοδοχεία από Thomson και First Choice, το 2014

Για διάφορους λόγους και με διάφορους τρόπους είναι το θέμα της εποχής, το δωρεάν wi-fi και στην τουριστική αγορά. Thomson και First Choice, κάνουν ένα μεγάλο βήμα σε επίπεδο tour operator.

Το ότι το ζητούν ολοένα και περισσότεροι ακόμα και στις διακοπές τους, είναι κυρίαρχη τάση, καταγεγραμμένη σε όλο το φάσμα της τουριστικής αγοράς. Το ότι πολλοί διαμαρτύρονται για τη πρόσθετη χρέωσή τους από πολλά ξενοδοχεία, επίσης. Τώρα για πρώτη φορά, βλέπουμε το θέμα του δωρεάν ασύρματου internet να περνάει σε επίπεδο tour operating, με τον Thomson και τη First Choice να ανακοινώνουν ότι θα προσφέρουν δωρεάν wi-fi για τους πελάτες των κύριων θεματικών ξενοδοχείων του προγράμματός τους, για την περίοδο του 2014.

Η προσφορά αφορά στα ξενοδοχεία Thomson Sensatori, Couples, Family Resorts, Scene και Gold Hotels, καθώς και τα First Choice Holiday Village, SplashWorld, Club Magic Life και SuneoClub και θα ισχύει από την 1η Μαίου.

Όπως αναφέρει το Travelmole, οι έρευνες πελατών που έκανε ο Thomson, έδειξαν ότι το wi-fi κατατάσσεται πια πολύ υψηλά στις προτιμήσεις και στις υπηρεσίες που αξιολογούν οι πελάτες των ξενοδοχείων, ακόμα υψηλότερα και από το room service.

Πολύ υψηλές προτιμήσεις συγκεντρώνει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο Internet – πρωτίστως η δωρεάν – ακόμα και στα family resorts.

Συνολικά, διαπιστώθηκε ότι το 60% των πελατών θεωρεί το wi-fi μεταξύ των βασικών στοιχείων της συνολικής ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024