Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιπλή πιστοποίηση για το ξενοδοχείο Τιτάνια από την Tüv Ηellas
Ξενοδοχεία

Διπλή πιστοποίηση για το ξενοδοχείο Τιτάνια από την Tüv Ηellas

  • Titania Hotel

Το ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα πιστοποιείται από την Tüv Ηellas (Tüv Nord) με τις ISO 22000:2018 και ISO 45001:2018.

Ο φορέας πιστοποίησης Tüv Ηellas (Tüv Nord) πραγματοποίησε επιθεώρηση των χώρων και των διαδικασιών του ξενοδοχείου Τιτάνια στην Αθήνα και προχώρησε στην σχετική πιστοποίηση σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 45001:2018 που αφορά στην υγεία και ασφάλεια στην εργασία καθώς και σύμφωνα το ISO 22000:2018 που αφορά στην επεξεργασία και διάθεση τροφίμων και ποτών στους χώρους του ξενοδοχείου.

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερα σημαντικές πιστοποιήσεις, καθώς επιβεβαιώνουν τη σημασία και την προτεραιότητα που δίνει η επιχείρηση τόσο αναφορικά με την ασφάλεια των εργαζομένων της όσο και σε σχέση με την ασφάλεια των τροφίμων και ποτών εντός του ξενοδοχείου.

Η κ. Uxue Azpiroz, αντιπρόεδρος τουρισμού και φιλοξενίας της Tüv Ηellas (Tüv Nord) ανέφερε ότι: «Η πιστοποίηση των ξενοδοχείων έχει καθοριστική σημασία για την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κύριες δραστηριότητες του φορέα μας. Υπό αυτό το πρίσμα, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Τιτάνια, ένα από τα πιο ιστορικά αλλά και εμβληματικά του κέντρου των Αθηνών. Και παράλληλα, μπορούμε να διαβεβαιώσουμε για την εξαιρετική σημασία που δίνει η διοίκηση του ξενοδοχείου σε θέματα ασφαλείας των εργαζομένων αλλά και των τροφίμων, όπως εξάλλου επιβεβαιώνεται και από τις εξαιρετικές επιδόσεις στις σχετικές επιθεωρήσεις που πραγματοποιήσαμε».

Ο κ. Γεώργιος Παπάζογλου γενικός διευθυντής του Titania Hotel Athens, δήλωσε ότι: “Η δημιουργία ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος και η εδραίωση μιας κουλτούρας υγείας και ασφάλειας ,τόσο για τους εργαζομένους όσο και τους φιλοξενουμένους μας, αποτελεί μία από τις κύριες προτεραιότητες του ξενοδοχείου μας. Αυτό περιλαμβάνει την προστασία της σωματικής και ψυχικής υγείας του προσωπικού μας, καθώς και τη γενική μας ευημερία. Η επισφράγιση αυτών των ενεργειών πραγματοποιείτε με την επιθεώρηση και πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης από τον πλέον αξιόπιστο και έγκυρο φορέα στην Ελλάδα, την Tüv Ηellas (Tüv Nord) , με την οποία διατηρούμε πολυετή συνεργασία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024