Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒεβαίωση 'Safe Restart' για δύο ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection
Ξενοδοχεία

Βεβαίωση 'Safe Restart' για δύο ξενοδοχεία του ομίλου H Hotels Collection

'Safe Restart' για τα ξενοδοχεία Princess Andriana Resort & Spa και Lindos Princess Beach Hotel. Έχει δρομολογηθεί ένας δεύτερος κύκλος αξιολογήσεων για τη λήψη βεβαιώσεων για τα Mayia Exclusive Resort & Spa και Rodos Princess Beach Hotel.

Ο όμιλος H Hotels Collection – Hatzilazarou Group έλαβε δύο βεβαιώσεις “Safe Restart” για τα ξενοδοχεία του, Princess Andriana Resort & Spa και Lindos Princess Beach Hotel, από την TUV Hellas. Η βεβαίωση αφορά την ασφαλή επανεκκίνηση της λειτουργίας των ξενοδοχείων, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων του ΞΕΕ (ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του COVID-19), τα οποία ο όμιλος έχει ενσωματώσει στο δικό του πρωτόκολλο “Travel with Safety”.


Το Princess Andriana Resort & Spa.

Αντίστοιχα, έχει δρομολογηθεί ένας δεύτερος κύκλος αξιολογήσεων για τη λήψη βεβαιώσεων για τα ξενοδοχεία Mayia Exclusive Resort & Spa και Rodos Princess Beach Hotel, που άνοιξαν τις πύλες τους τέλη Αυγούστου.

Στη φωτογραφία, το Lindos Princess Beach Hotel.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024