Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤρία βραβεία στη μαγειρική ομάδα του Sofitel Athens Airport

Τρία βραβεία στη μαγειρική ομάδα του Sofitel Athens Airport

Τη δική της σφραγίδα στο 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef’s Club), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα έβαλε η μαγειρική ομάδα του Sofitel Athens Airport, η οποίααπέσπασε τρία βραβεία. […]

Τη δική της σφραγίδα στο 5ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας της Λέσχης Αρχιμαγείρων (Chef’s Club), που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα έβαλε η μαγειρική ομάδα του Sofitel Athens Airport, η οποία<...>απέσπασε τρία βραβεία.

Συγκεκριμένα, απέσπασε δύο χρυσά, στις κατηγορίες Ατομικό Θαλασσινό Πίατο (Επαγγελματίες), με τον μάγειρα Αθηναγόρα Κωστάκο, για το πιάτο: «Πελαγίσιο λαυράκι με σάλτσα από νεροκάρδαμο, κρεμ-μπρυλέ αχινού και μπλινίς από κοχύλια Σαιν-Ζακ» και Ατομικό Ζεστό Επιδόρπιο (Επαγγελματίες) με τον ζαχαροπλάστη Χαράλαμπο Πολυκάτερο, για το επιδόρπιο: «Κυδώνι Σαντινέ» και ένα αργυρό βραβείο για την κατηγορία Ατομικό Πουλερικό Πιάτο (Επαγγελματίες) με τον μάγειρα Ιωάννη Λιόκα, για το πιάτο: «Ρολλάκι κοτόπουλο ‘Πίνδος’ γεμισμένο με φύκι ‘Nori’, πουρέ παντζαριού & μπαχαρικά. Συνοδεία από φρέσκα baby λαχανικά & αφρό από πράσινα βότανα».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο διαγωνισμός είναι πανελλαδικής εμβέλειας και πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στην Αθήνα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024