Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Grivalia Hospitality συνεργάζεται με το Matsuhisa στο νέο της ξενοδοχείο στην Πάρο
Ξενοδοχεία

Η Grivalia Hospitality συνεργάζεται με το Matsuhisa στο νέο της ξενοδοχείο στην Πάρο

Το Matsuhisa Paros βρίσκεται στην τελική ευθεία για το άνοιγμά του.

Η επερχόμενη έναρξη του Avant Mar, του νέου ξενοδοχείου της Grivalia Hospitality στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2023 και η συνεργασία του με το Matsuhisa ήταν η αφορμή για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαΐου στο Matsuhisa Athens.

Το Matsuhisa Paros, το εστιατόριο-ορόσημο του ξενοδοχείου, παρουσιάστηκε με μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων του χώρου της φιλοξενίας, ενώ το πρώτο tasting αποτέλεσε για τους προσκεκλημένους μια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Nobu-style κουζίνας.

To event περιελάμβανε μια εμπειρία γευσιγνωσίας, όπου πιάτα με ιδιαίτερους συνδυασμούς έδωσαν μια πρώτη γεύση από τις γαστρονομικές δημιουργίες που αναμένεται να απολαύσει κανείς στο Matsuhisa Paros, όπως το Black Cod Kadaifi, τα Wagyu Tacos και μια ιδιαίτερη επιλογή σε rolls.

Η κ. Άννα Ασημακοπούλου, General Manager του Avant Mar, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ανοίξουμε τις πόρτες του Avant Mar και του Matsuhisa Paros, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική στιγμή που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Matsuhisa Mykonos, του πρώτου open air εστιατορίου Matsuhisa στον κόσμο. Η συνεργασία μας συνδυάζει την αριστεία της κουζίνας του Nobu Matsuhisa με την πολυτέλεια και την άριστη εξυπηρέτηση που παρέχει το Avant Mar.

Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία γεύσης στο Matsuhisa Paros, συνδυάζοντας την απόλαυση της φιλοξενίας μας με τη μαγεία της Nobu-style κουζίνας».

Το Avant Mar είναι χτισμένο σε έκταση 6,1 στρεμμάτων και διαθέτει δυναμικότητα 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool, καθώς και η “The Avant Mar Premium Sea View Suite” που διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους. Μεταξύ άλλων, το Avant Mar διαθέτει μία high-end μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χώρους ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης πνεύματος και σώματος.

Η εμπειρία της γαστρονομίας στο Matsuhisa Paros, το fine dining εστιατόριο του Avant Mar συνδυάζει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού και αναδεικνύεται με την υπογραφή του σεφ Nobu Matsuhisa για πρώτη φορά στην Πάρο. Με τη μαγευτική θέα που απλώνεται στο Αιγαίο και μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει απέριττη πολυτέλεια και απλότητα, το Matsuhisa Paros δημιουργεί ένα γαστρονομικό ταξίδι στα βάθη της Nobu φιλοσοφίας, υπερβαίνοντας τις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις.

Στη διάθεση των επισκεπτών βρίσκεται, επίσης, ένα πολυτελές στην απλότητά του, παραθαλάσσιο all day restaurant με τη γαστρονομική καθοδήγηση του βραβευμένου Executive Chef, Δημήτρη Κατσάνου, το οποίο υπηρετεί τη γαστρονομική τάση του bistronomy.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

11/10/2024
10/10/2024
09/10/2024
08/10/2024
07/10/2024
04/10/2024