Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-Διατροφή120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace
Ξενοδοχεία

120 δέντρα για τους 120 ανθρώπους του Grand Hotel Palace

Grand Palaca Hotel 120 Trees

Το Grand Hotel Palace ενισχύει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσω συνεργασίας με τον οργανισμό We4all για δενδροφύτευση 120 δέντρων στη Θεσσαλονίκη.

Το ξενοδοχείο Grand Hotel Palace συνεχίζει με συνέπεια τις δράσεις και συνέργειες με περιβαλλοντικούς οργανισμούς και εταιρίες που έχουν ως κύριο γνώμονα το σεβασμό για το περιβάλλον, τον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία.

Το ξενοδοχείο ανακοινώνει τη συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κερδοσκοπικό, περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό We4all ο οποίος θα αναλάβει την δενδροφύτευση και μετέπειτα φροντίδα 120 δέντρων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό του ξενοδοχείου. O αριθμός των δέντρων συμβολίζει κάθε μέλος της ομάδας του Grand Hotel Palace.

Η We4all είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός με αποστολή να βοηθήσει τον πλανήτη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι τους, πριν να είναι αργά. Σκοπός είναι να κάνει εύκολο στους ανθρώπους το να φυτεύουν δέντρα και να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους σαν μια μεγάλη οικογένεια με ένα κοινό όραμα.

Για το λόγο αυτό δραστηριοποιείται σε 3 ξεχωριστούς άξονες:
  • Δεντροφυτεύσεις/Αναδασώσεις στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο Green Planet
  • Περιβαλλοντική εκπαίδευση παιδιών σε σχολεία Green Future
  • Περιβαλλοντικές Δράσεις μαζί με ευάλωτες κοινωνικές ομάδες Green Hope

Η ομάδα του Grand Hotel Palace υποστηρίζει το σημαντικό αυτό έργο στο πλαίσιο της γενικότερης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024