Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤο Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον “Αρκτούρο”
Χριστούγεννα

Το Grand Hotel Palace και οι επισκέπτες του υποστηρίζουν τις φετινές γιορτές τον “Αρκτούρο”

Το Grand Hotel Palace θα φιλοξενεί στην υποδοχή του ένα δέντρο με στολίδια “Αρκτούρου” τον Δεκέμβριο. Τα στολίδια κοστίζουν 2 ευρώ, με στόχο την υιοθεσία ενός άγριου ζώου και την προστασία της άγριας ζωής.

Για τον μήνα Δεκέμβριο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα βρίσκεται στην Υποδοχή του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν στολίδια του “Αρκτούρου”. Το κόστος των στολιδιών είναι 2 ευρώ, αλλά η πραγματική τους αξία ανεκτίμητη! Στο τέλος της δράσης, το ξενοδοχείο θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί.

Η δράση στοχεύει στην υιοθεσία ενός άγριου ζώου από το ξενοδοχείο ως πράξη ευαισθητοποίησης και ενεργούς δράσης για την προστασία της άγριας ζωής και της βιοποικιλότητας. Συμβολίζει την υπεράσπιση του αγώνα κατά της αιχμαλωσίας και υπέρ της ευζωίας των άγριων ζώων, αλλά και της προσπάθειας του “Αρκτούρου” για την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπων και άγριων ζώων. Η υιοθεσία θα καλύψει μέρος των εξόδων διατροφής και περίθαλψης του Μπράντλεϊ, που διαβιεί στο Κέντρο Προστασίας Αρκούδας του “Αρκτούρου”.

Φέτος στολίζουμε Αρκτουράκια!

Ο “Αρκτούρος” είναι μη κυβερνητική και μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση, που ιδρύθηκε το 1992, με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση της βιοποικιλότητας. Οι δράσεις του, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σχετίζονται με την έρευνα και την προστασία των άγριων ζώων και των οικοσυστημάτων τους.

Επιστημονική Συντάκτρια - TravelDailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Η Γιώτα Μοσχοπουλίδου είναι πτυχιούχος Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Απόφοιτη Μεταπτυχιακού ΔΠΜΣ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με επιστημονική κατεύθυνση “Τουρισμός και Περιφερειακή Ανάπτυξη”.

Δραστηριοποιείται ως Επιστημονική Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, με πολυετή εμπειρία στο φάσμα του τουριστικού γίγνεσθαι και εξειδίκευση στο Τουριστικό Μάρκετινγκ και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ως επιστημονική συντάκτρια του TravelDailyNews αρθρογραφεί πάνω σε θέματα Ανάπτυξης/Βιωσιμότητας/Καινοτομίας- Τεχνολογίας/Εναλλακτικών Μορφών και Πολιτισμού. Είναι υπεύθυνη για τις βιβλιοπαρουσιάσεις του επιστημονικού κλάδου του τουρισμού.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024