Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΑποζημίωση ενός εκατομμυρίου λιρών για ατύχημα σε πισίνα Ισπανικού ξενοδοχείου

Αποζημίωση ενός εκατομμυρίου λιρών για ατύχημα σε πισίνα Ισπανικού ξενοδοχείου

Μήνυση έκανε ένας τουρίστας ζητώντας ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας από το εντεκάχρονο αγόρι που έπεσε πάνω του και τον παρέσυρε στην πισίνα του ξενοδοχείου του σπάζοντας του τον σβέρκο και […]

Μήνυση έκανε ένας τουρίστας ζητώντας ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας από το εντεκάχρονο αγόρι που έπεσε πάνω του και<...> τον παρέσυρε στην πισίνα του ξενοδοχείου του σπάζοντας του τον σβέρκο και αφήνοντας τον για πάντα παράλυτο.

Ο κ. Anthony Madigan 47 ετών βρισκόταν, την πρώτη μέρα των διακοπών του, δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου του όταν ο 11χρονος Daniel Cooper κυριολεκτικά 'προσγειώθηκε' στον σβέρκο του με αποτέλεσμα να του δημιουργήσει κατάγματα και να τον αφήσει παράλυτο για την υπόλοιπη ζωή του.

Το δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση και βρήκε ένοχο όχι μόνο τον νεαρό αλλά και του γονείς του. Η οικογένεια Cooper είχε αγοράσει ταξιδιωτική ασφάλεια για ζημιές σε τρίτους ύψους 2 εκατ. λιρών και έτσι ο κ. Madigan θα λάβει αποζημίωση 1 εκατ. λίρες Αγγλίας.

Ο δικηγόρος του κ. Madigan κ. Costas Andrea δήλωσε ότι η ταξιδιωτική ασφάλεια ήταν πολύ χρήσιμη και συμβουλεύει όλους τους ταξιδιώτες να αγοράζουν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν ότι κάποιος έσπρωξε το γιο τους παρασυρόμενος από τους animateurs του ξενοδοχείου που ενθάρρυναν τους παρευρισκόμενους στην πισίνα να πέσουν μέσα ή να ρίξουν τους διπλανούς τους. Επίσης, οι γονείς κατηγορούν την Airtours από την οποία είχαν αγοράσει το πακέτο διακοπών τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024