Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔιάκριση του Hilton Αθηνών στα Business Traveller Awards 2013
Διάκριση ξενοδοχείου

Διάκριση του Hilton Αθηνών στα Business Traveller Awards 2013

Το Hilton Αθηνών συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα καλύτερα στη δυτική Ευρώπη, μαζί με τα ξενοδοχεία Park Hyatt Paris-Vendôme, Hotel Adlon Kempinski Berlin και Four Seasons George V Paris.

Το Hilton Αθηνών ψηφίστηκε ως ένα από τα καλύτερα business ξενοδοχεία από τους αναγνώστες του έγκριτου βρετανικού περιοδικού Business Traveller. Συγκεκριμένα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα τέσσερα καλύτερα στη δυτική Ευρώπη μαζί με τα ξενοδοχεία Park Hyatt Paris-Vendôme, Hotel Adlon Kempinski Berlin και Four Seasons George V Paris. Στη μεγαλοπρεπή  τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Kensington’s Royal Garden Hotel του Λονδίνου, το Business Traveller βράβευσε τις σημαντικότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Το Hilton Αθηνών από το 1963 αποτελεί σημείο αναφοράς για την Αθήνα. Το εμβληματικό αυτό ξενοδοχείο, που ανακαινίστηκε πλήρως το 2003, διαθέτει 506 δωμάτια, εκ των οποίων τα 109 ανήκουν στον Executive όροφο και προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση στο Executive Lounge και σε ξεχωριστή ρεσεψιόν. Στο Hilton Αθηνών λειτουργούν τέσσερα εστιατόρια και δύο μπαρ. Το ξενοδοχείο διαθέτει 22 αίθουσες εκδηλώσεων με άπλετο φυσικό φως. Ξεχωρίζει για τη θέα στην Ακρόπολη, τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα στο κέντρο της Αθήνας και το άρτια οργανωμένο fitness center και spa.

Ο Bart van de Winkel, Area General Manager, Greece & Cyprus, Hilton Worldwide, δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτό το βραβείο είναι μια σημαντική αναγνώριση της διαρκούς μας προσπάθειας να προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Η προνομιακή τοποθεσία, το επαγγελματικό σέρβις και οι ανέσεις που παρέχουμε έχουν δώσει στο Hilton Αθηνών περίοπτη θέση  στις προτιμήσεις των business travellers τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό Business Traveller είναι ένα από τα κορυφαία περιοδικά με εξειδίκευση στον επιχειρηματικό τουρισμό και εκδίδεται σε 10 χώρες ενώ τα βραβεία του αποτελούν θεσμό εδώ και 25 χρόνια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024