Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΈλυσε το πρόβλημα του ιού του 2000 το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol

Έλυσε το πρόβλημα του ιού του 2000 το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol

Έτοιμο να υποδεχθεί χωρίς προβλήματα τη νέα χιλιετηρίδα είναι το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol, στην Κύπρο, μιας και πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι η λειτουργία των ηλεκτρονικών του υπολογιστών θα είναι άψογη […]

Έτοιμο να υποδεχθεί χωρίς προβλήματα τη νέα χιλιετηρίδα είναι το ξενοδοχείο Le Meridien<.> Limassol, στην Κύπρο, μιας και πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ότι η λειτουργία των ηλεκτρονικών του υπολογιστών θα είναι άψογη και μετά την αλλαγή της χιλιετηρίδας.

Οι διαδικασίες για την προσαρμογή των ηλεκτρονικών συστημάτων του ξενοδοχείου κράτησαν περισσότερο από ενάμιση χρόνο, και πρόσφατα όλα τα συστήματα δοκιμάστηκαν με επιτυχία, όπως βεβαιώνει ο διευθυντής μηχανογραφικού του ξενοδοχείου κ. Αριστοτέλης Λιάσσης.

Το ξενοδοχείο αντικατέστησε όλα τα μηχανήματα και τα προγράμματα, που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στην αλλαγή, με καινούργια. Έτσι διασφαλίζεται η καλή λειτουργία και η συμβατότητα με το ISO 9002 που είχε αποκτήσει το ξενοδοχείο πέρσι. Σημειώνουμε ότι το Le Meridien Limassol είναι το πρώτο conference and resort ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κύπρο που έχει το παραπάνω πιστοποιητικό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024