Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΕμπορική συμφωνία μεταξύ Accor και TUI

Εμπορική συμφωνία μεταξύ Accor και TUI

Εμπορική συμφωνία υπόγραψαν προχθές ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Accor, Jean-Marc Espalioux, και ο αντίστοιχος πρόεδρος του τουριστικού συγκροτήματος TUI, Michael Frenzel, που αφορά την συμμετοχή των ευρωπαϊκών ξενοδοχείων […]

Εμπορική συμφωνία υπόγραψαν προχθές ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Accor, Jean-Marc Espalioux, και ο αντίστοιχος πρόεδρος του<...> τουριστικού συγκροτήματος TUI, Michael Frenzel, που αφορά την συμμετοχή των ευρωπαϊκών ξενοδοχείων της αλυσίδας στους καταλόγους της TUI, και την προώθηση μέσω του δικτύου L` Alliance σε όλη την Γαλλία των προγραμμάτων της TUI.

Συγκεκριμένα, στην Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2004 η TUI θα προωθήσει 180 ξενοδοχεία της αλυσίδας Accor συμπεριλαμβανομένων και των Sofitel, Novotel, Mercure και Ibis σε 14 χώρες, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Νορβηγία, την Πολωνία, η Ρωσία, η Σλοβακία, η Σλοβενία, η Ελβετία, και τη Μεγάλη Βρετανία.

Όσον αφορά την Γαλλική αγορά, η TUI France θα προωθεί 9 ξενοδοχεία της Accor με την επωνυμία Coralia Clubs, και μάλιστα θα τα έχει ως `ναυαρχίδες` στη νέα μπροσούρα της. Επίσης, στην παγκόσμια μπροσούρα για τον χειμώνα 2003-2004 της θα προωθεί 7 ξενοδοχεία της ίδιας επωνυμίας που βρίσκονται στο Μαρόκο, την Τυνησία, την Σενεγάλη, την Κούβα, και την Αίγυπτο. Για το καλοκαίρι του 2004 θα προστεθούν άλλα δύο ξενοδοχεία, ένα στην Κορσική και ένα στην Τουρκία.

Η εμπορική αυτή συμφωνία προσβλέπει στη μακροχρόνια συνεργασία των δύο ομίλων. Ακόμα, σε αυτά τα πλαίσια υπογράφηκε και συμφωνία μεταξύ της TUI France και της L`Alliance, μιας εταιρίας που δημιουργήθηκε από την Accor, (Carlson Wagonlit Travel and Frantour), και την Selectour. Μαζί με τους συνεργάτες της, CIT, Lusitania, Verney and Wasteels, η Alliance, έχει ένα δίκτυο 1.074 τουριστικών γραφείων. Η ισχύς του συμβολαίου ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2003.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024