Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΈντονη παρουσία της Independent Hotels & Resorts στην Ελληνική αγορά

Έντονη παρουσία της Independent Hotels & Resorts στην Ελληνική αγορά

Με μεγάλη δυναμική ξεκίνησε η παρουσία της εταιρίας Independent Hotels & Resorts στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά. Μόλις με την έναρξή της η εταιρία απαριθμεί την αντιπροσώπευση δέκα ξενοδοχείων υψηλών […]

Με μεγάλη δυναμική ξεκίνησε η παρουσία της εταιρίας Independent Hotels & Resorts στην Κυπριακή και Ελληνική αγορά<...>. Μόλις με την έναρξή της η εταιρία απαριθμεί την αντιπροσώπευση δέκα ξενοδοχείων υψηλών standards και επιπέδου εξυπηρέτησης, ενώ αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση της συμμετοχής πολλών ακόμη.

Παράλληλα, η εταιρία, εκτός των κεντρικών της γραφείων στην Κύπρο, διαθέτει γραφεία στην Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ως προς την προσέλκυση τουριστών όπως Σκανδιναβικές χώρες, Μ. Βρετανία, Γαλλία, Ισπανία, Βέλγιο. Στόχος της εταιρίας είναι η εξάπλωση του δικτύου της στην Ευρώπη και την Μέση Ανατολή.

Σημαντικό είναι επίσης και το δίκτυο γραφείων στο εσωτερικό της Ελλάδας όπου ήδη λειτουργούν γραφεία για τα Δωδεκάνησα, Επτάνησα, Βόρεια Ελλάδα και Κρήτη.

Η Independent Hotels & Resorts είναι μια εταιρία που μέσω μιας μοναδικής πλατφόρμας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing, δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που γίνονται μέλη της, ανά τον κόσμο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ξενοδοχεία παρουσιάζει η υπηρεσία προώθησης πωλήσεων της εταιρείας με κάλυψη σε όλες τις χώρες που διαθέτει γραφεία. Η πλατφόρμα αυτή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την δυνατότητα σε μεμονωμένες ξενοδοχειακές μονάδες να επωφεληθούν τα προνόμια της εμπειρίας και την κάλυψη μια πολυεθνικής εταιρείας χωρίς να χάνουν την μοναδικότητά τους.

Πρόσφατα, κατά την έκθεση PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη, η Independent Hotels & Resorts παρουσίασε το νέο της site με ένα λειτουργικό σύστημα κρατήσεων και με παρουσία στα πλέον διαδεδομένα διεθνή συστήματα κρατήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024