Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαMayor Hospitality Management: Νέα projects στην Κέρκυρα, πόσα ξενοδοχεία θα ανοίξει
Ξενοδοχεία

Mayor Hospitality Management: Νέα projects στην Κέρκυρα, πόσα ξενοδοχεία θα ανοίξει

Restia Suites Exclusive Resort
Restia Suites Exclusive Resort

Το συνολικό ύψος της επένδυσης θα φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ.

Τέσσερα νέα boutique hotels εντάσσονται στο portfolio της Mayor Hospitality Management. Τα ξενοδοχεία αφορούν εξαγορά της οικογένειας Δημητρίου, έπειτα από την πώληση των Capo Di Corfu, La Grotta Verde, Pelekas Monastery και Mon Repos Palace στο αμερικανικό fund HIG. Το Restia Suites Exclusive Resort στη βόρεια Κέρκυρα αποτελεί το πρώτο απόκτημα του Ομίλου που θα ανοίξει τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο το 2024 και το οποίο σηματοδοτεί τη νέα εποχή της Mayor στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσα από τη δραστηριοποίησή της με boutique ξενοδοχεία, τα οποία υπόσχονται premium εμπειρίες διαμονής.

Restia Suites Exclusive Resort

Έχοντας παρουσία στον τομέα της φιλοξενίας από το 2009 με την επιτυχημένη και κερδοφόρα διαχείριση μονάδων μεγάλης κλίμακας, η Mayor Hospitality Management, η οποία διαχειρίζεται το σύνολο των επενδύσεων και το οικονομικό portfolio της οικογένειας Δημητρίου, προχώρησε στην αναβάθμιση του Restia Suites Exclusive Resort, ενός πέντε αστέρων boutique ξενοδοχείου το οποίο αποτελείται από 32 σουίτες, οι 16 εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Η πρώτη φάση της επένδυσης, που ξεκίνησε το 2023, ολοκληρώνεται φέτος με το ξενοδοχείο να επανασυστήνεται στο κοινό έπειτα από πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του. Η δεύτερη φάση αφορά στα επόμενα χρόνια οπότε και αναμένεται η επέκταση του Restia Suites σε 80 συνολικά σουίτες, με το ύψος της επένδυσης να αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ.

Restia Suites Exclusive Resort

Το Restia Suites Exclusive Resort θα προσφέρει όλα όσα διακρίνουν ένα σύγχρονο, πολυτελές 5* boutique ξενοδοχείο, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία διαμονής μέσα από γαστρονομικές εμπειρίες, αλλά και wellness facilities σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα. Διαθέτοντας ένα ισχυρό υπόβαθρο ετών και με προοπτικές δυναμικής επέκτασης του χαρτοφυλακίου της, η Mayor Hospitality Management προσφέρει υψηλού επιπέδου “tailor-made” υπηρεσίες ελληνικής φιλοξενίας.

Το πλάνο της Mayor Hospitality Management περιλαμβάνει τρία ακόμη ξενοδοχεία στο Νησί των Φαιάκων, τόσο σε παραθαλάσσιες περιοχές όσο και σε ιστορικές συνοικίες της Κέρκυρας, τα οποία αναμένεται να υποδεχθούν τους πρώτους τους επισκέπτες μέσα στην επόμενη διετία, ενώ ισχυρό είναι το ενδιαφέρον του Ομίλου και για επενδύσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά του Αιγαίου.

Spirella Linardou

Σπυρέλλα Λινάρδου, CEO της Mayor Hospitality Management.

Η κα Σπυρέλλα Λινάρδου, CEO της Mayor Hospitality Management, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την είσοδο της Mayor στον τομέα των boutique ξενοδοχείων. Με αφετηρία την Κέρκυρα, στόχος μας είναι να εδραιώσουμε την παρουσία μας στο νησί, κεφαλαιοποιώντας την εμπειρία χρόνων στο hospitality, καθώς και να επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας και σε άλλους προορισμούς της χώρας.

Το Restia Suites Exclusive Resort, όπως και τα τρία επερχόμενα ξενοδοχεία μας στην Κέρκυρα, ενσαρκώνουν το όραμά μας για τη νέα εποχή της Mayor και την αφοσίωσή μας στη διαρκή εξέλιξη των υπηρεσιών που προσφέρουμε”.

Την ανακατασκευή τόσο του Restia Suites Exclusive Resort όσο και των επόμενων έργων, έχει αναλάβει διεθνώς αναγνωρισμένο αρχιτεκτονικό γραφείο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024