Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέα συνεργασία PRConnexion – the boulevard collections
Προβολή και επικοινωνία

Νέα συνεργασία PRConnexion – the boulevard collections

Ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας της PRConnexion με το δίκτυο ξενοδοχείων the boulevard collections, με στόχο τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στον τουρισμό.

Η ισχύς εν τη ενώσει και πόσο μάλλον, όταν η συνεργασία αφορά δύο τομείς της τουριστικής βιομηχανίας που απαιτούν απόλυτη εξειδίκευση, αξιοπιστία και εμπειρία. Με αυτή τη λογική και στα πλαίσια μιας “win-win” συνεργασίας, με στόχο την ανάληψη projects που αφορούν marketing & sales plans διαφόρων περιοχών (destination management), αλλά και επιχειρήσεων του ξενοδοχειακού τομέα, ανακοινώθηκε η έναρξη συνεργασίας της PRConnexion με το δίκτυο ξενοδοχείων the boulevard collections.

Από την πλευρά της, η PRConnexion αποτελεί εξειδικευμένη εταιρεία PR & Marketing στον τομέα του τουρισμού, με σημαντικό portfolio συνεργατών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα, διατηρεί άριστες συνεργασίες με τον Τύπο και τα ΜΜΕ, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση συνεντεύξεων στα έντυπα μέσα, στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο, τη διοργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων και συσκέψεων με δημοσιογράφους, τη σύνταξη και αποστολή δελτίων τύπου, την ανταπόκριση στα αιτήματα των ΜΜΕ κ.ά.

Tο portfolio της PRConnexion περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα του τουριστικού κλάδου, όπως τις αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Continental, Air Canada, το Γερμανικό Οργανισμό Τουρισμού (German Tourism Board), τον Βιεννέζικο Οργανισμό Τουρισμού (Vienna Tourism Board), τις εταιρείες ADAC, ODC, Atout France, κ.ά.

Το δίκτυο the boulevard collections έχει ως βασική αποστολή την προώθηση καταλυμάτων, τη βελτίωση της προβολής / επικοινωνίας –εντός κι εκτός Ελλάδος– μέσω ενεργειών marketing, αλλά και μέσω της πραγματοποίησης επαφών με buyers / tour operators και individual travelers απ’όλο τον κόσμο, ανοίγοντας νέες, αναπτυσσόμενες αγορές και βελτιώνοντας τις πωλήσεις για κάθε συνεργαζόμενο με το δίκτυο κατάλυμα, σε επίπεδο b2b και b2c. Παράλληλα, το δίκτυο στοχεύει στην επικοινωνία χρήσιμων πληροφοριών (π.χ. προγράμματα επιδοτήσεων), στην επαφή με ειδικευμένες εταιρείες του κλάδου και στην οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ των ιδίων των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων που θα επιτρέψει –μελλοντικά– συνεργασίες και σε άλλους τομείς (π.χ. προμηθειών).  

Αναμφίβολα, η εκτενής δικτύωση και συμβουλευτική της PRConnexion στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, καθώς και οι επαφές και συνεργασίες με τα ΜΜΕ, θα συμβάλλουν στην αποτελεσματική προβολή των ενεργειών και δράσεων των the boulevard collections επιτυγχάνοντας τα πλέον αποδοτικά αποτελέσματα για τους συνεργάτες του δικτύου, καθώς και στην γενικότερη προβολή του ελληνικού τουρισμού, τόσο από πλευράς προβολής περιοχών, όσο και επιχειρήσεων.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση των νέων συνεργατών πραγματοποιήθηκε στην  τουριστική έκθεση International Luxury Travel Market των Καννών, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6-9 Δεκεμβρίου 2012. Η διεθνής τουριστική έκθεση ILTM αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά events, στο οποίο τα the boulevard collections συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο, εκπροσωπώντας και φιλοξενώντας μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία, απ’όλη την Ελλάδα, όπως το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο, το Elies Resort στη Σίφνο, το Arte & Mare Elia Suites στη Μύκονο, το Esperos Palace στην Καστοριά, το Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel στην Αιδηψό, το Ikastikies στη Σαντορίνη, το Atrium Hotel στη Θάσο, το Kazarma Lake Resort & Spa στη Λίμνη Πλαστήρα, το Siorra Vittoria boutique hotel στην Κέρκυρα, το Sivota Diamond Spa Resort στα Σύβοτα, το Kipi Suites στα Ζαγώρια κ.ά. Παράλληλα, στην έκθεση των Καννών τα the boulevard collections συνεργάστηκαν με την εταιρεία Authentice & Co, η οποία αποτελεί ένα φιλόδοξο εγχείρημα στο luxury incoming, στη λογική high-end tailor-made services.

Αξίζει να σημειωθεί πως το the boulevard collections αποτελεί το μοναδικό δίκτυο ελληνικών ξενοδοχείων με συστηματική παρουσία στην πιο απαιτητική b2b & by invitation only τουριστική έκθεση της Ευρώπης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024