Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες διακρίσεις για το Crowne Plaza Athens City Centre
Βράβευση με το Quality Excellence Award

Νέες διακρίσεις για το Crowne Plaza Athens City Centre

Ο όμιλος ξενοδοχείων Intercontinental Hotels Group ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων “Quality Excellence Award” για το 2010. Το βραβείο αυτό αφορά ξενοδοχεία μέλη του ομίλου που κατέχουν τα υψηλότερα επίπεδα […]

Ο όμιλος ξενοδοχείων Intercontinental Hotels Group ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων “Quality Excellence Award” για το 2010. Το<...> βραβείο αυτό αφορά ξενοδοχεία μέλη του ομίλου που κατέχουν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας παροχών, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα τόσο των κρυφών ελέγχων (mystery guests) που πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση όσο και της ικανοποίησης των πελατών που υπολογίζεται μέσω των ερωτηματολογίων τα οποία συμπληρώνονται και αποστέλλονται κατευθείαν στα κεντρικά γραφεία της Intercontinental Hotels Group.

Το Crowne Plaza Athens City Centre βραβεύτηκε και φέτος αποτελώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του ομίλου ανάμεσα σε περισσότερα από 900 ξενοδοχεία σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Το Crowne Plaza Athens City Centre βραβεύτηκε επίσης από την έγκυρη ταξιδιωτική σελίδα Trip Advisor με το “Certificate of Excellence”, έχοντας επιτύχει άριστη βαθμολογία. Η ανωτέρω αναγνώριση είναι αποτέλεσμα των σχολίων και των βαθμολογιών των επισκεπτών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024