Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΝέες εγκαταστάσεις αναζωογόννησης στο Argentikon
Argentikon Luxury Suites

Νέες εγκαταστάσεις αναζωογόννησης στο Argentikon

Στο Κτήμα των 32 στρεμμάτων με την μοναδική μεσαιωνική του ατμόσφαιρα, δημιουργήθηκε ένας χώρος υψηλής αισθητικής για τις απαιτήσεις του σώματος και τις ανάγκες του πνεύματος, με σκοπό την απαλλαγή […]

Στο Κτήμα των 32 στρεμμάτων με την μοναδική μεσαιωνική του ατμόσφαιρα, δημιουργήθηκε ένας χώρος υψηλής αισθητικής<...> για τις απαιτήσεις του σώματος και τις ανάγκες του πνεύματος, με σκοπό την απαλλαγή της έντασης από την καθημερινότητα. Η απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, σε συνδυασμό με το γεμάτο αρώματα αέρα συμμετέχουν στην ευεξία και ευζωΐα των επισκεπτών του Argentikon.

Οι φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο, εκτός των άλλων υψηλών παρεχόμενων υπηρεσιών και ανέσεων, μπορούν να ασκήσουν το σώμα τους στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο και να αναγεννηθούν στον ήσυχο χώρο του Jacuzzi με θέα το περιβόλι του κτήματος. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο υπάρχει η σάουνα για την τέλεια χαλάρωση, αλλά και χώρος για μασάζ, εκεί όπου ένα ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να αφεθεί στα έμπειρα χέρια των ειδικών για την απόλυτη ανανέωση του σώματος.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024