Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέο δίκτυο προβολής των μικρών ελληνικών καταλυμάτων
Ξενοδοχία

Νέο δίκτυο προβολής των μικρών ελληνικών καταλυμάτων

Η Roomcase ιδρύθηκε με σκοπό την προβολή των ελληνικών καταλυμάτων σε εκατομμύρια ταξιδιώτες μέσα από ένα δίκτυο όχι μόνο online, αλλά και παραδοσιακών συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Νέα εποχή για τα μικρά ελληνικά καταλύματα φιλοδοξεί να φέρει η Roomcase, η οποία ιδρύθηκε με σκοπό την προβολή των ελληνικών καταλυμάτων σε εκατομμύρια ταξιδιώτες μέσα από ένα δίκτυο όχι μόνο online, αλλά και παραδοσιακών συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των καταλυμάτων, διευρύνοντας τον ορίζοντα της δυνητικής τους πελατείας. Στοχεύοντας στην παρουσίαση ενός τμήματος του κλάδου που δεν προβάλλεται όσο πρέπει στο διαδίκτυο -διότι παραμελείται από αντίστοιχους consolidators του εξωτερικού- η Roomcase στρέφει την προσοχή της ιδιαίτερα στα μη κύρια καταλύματα, δηλαδή στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, διαμερίσματα, επαύλεις, παραδοσιακά καταλύματα αλλά και σε ξενοδοχεία κυρίως μικρής δυναμικότητας.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Roomcase είναι ότι παράλληλα παρέχει μια online εφαρμογή (Roomcase PMS) διαχείρισης των καταλυμάτων και των κρατήσεών τους, την πρόσβαση στην οποία δίνει χωρίς χρέωση μέσω cloud σε όλες τις επιχειρήσεις που εγγράφονται στο δίκτυό της. Μέσω της εφαρμογής αυτής, που ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και προσφέρει υψηλή ασφάλεια στον χρήστη, ο καταλυματίας μπορεί να διαχειρίζεται το σύνολο των κρατήσεών του, ανεξάρτητα από πού προέρχονται.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Κοντογιάννη, ιδρυτή της εταιρείας, “προσφέρουμε δωρεάν στους συνεργάτες μας ένα σύγχρονο εργαλείο, για τη μηχανοργάνωση του κατάλυματός τους. Μπορούν να ορίζουν την τιμολογιακή και εμπορική πολιτική τους, να διαχειρίζονται τους πελάτες τους, να παρακολουθούν τις κρατήσεις τους, να κρατούν ιστορικά και στατιστικά στοιχεία, κ.ά. Φτιάξαμε μια εφαρμογή εφάμιλλη αυτών που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες μονάδες του χώρου. Μέσω αυτής, θα προβάλλουμε τη διαθεσιμότητα των καταλυμάτων στα συνεργαζόμενα με τη Roomcase τουριστικά γραφεία ώστε να επιτύχουμε τη διενέργεια κρατήσεων από τους πελάτες τους. Σύντομα θα προσφέρουμε και υπηρεσίες channel management για άλλα κανάλια προώθησης, ώστε οι συνεργάτες μας να παρέχουν διαθεσιμότητα και τιμές και να καταγράφουν τις κρατήσεις τους από αυτά τα κανάλια αυτόματα στο PMS. Καλώ, λοιπόν όλους τους καταλυματίες να μπουν στο δίκτυό μας, να επωφεληθούν από τη χρήση της εφαρμογής που έχουμε φτιάξει ειδικά γι’αυτούς και να διευρύνουν το πελατολόγιό τους”.

Η Roomcase υποστηρίζει παράλληλα δύο τρόπους πληρωμής του πελάτη. Πληρωμή της κράτησης στο κατάλυμα ή πληρωμή απευθείας στο τουριστικό γραφείο ή και τα δύο είναι ταυτόχρονα διαθέσιμες επιλογές για κάθε δωμάτιο χωριστά! H συνεργασία με τη Roomcase δεν απαιτεί αποκλειστικότητα, δεν έχει δεσμεύσεις και μπορεί να λήξει χωρίς κρυφές χρεώσεις ανά πάσα στιγμή. Η εταιρεία λαμβάνει αμοιβή μόνο όταν διενεργείται κράτηση και μόνο για κρατήσεις που δεν ακυρώνονται από τον πελάτη. H αμοιβή είναι ανταγωνιστική, σταθερή για όλους και υπολογίζεται επί της καθαρής αξίας κάθε κράτησης, δηλαδή στο ποσό προ ΦΠΑ και δημοτικών τελών, κάτι που ο κλάδος ζητά επίμονα εδώ και καιρό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024