Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέος γενικός διευθυντής του Ομίλου AKS Hotels ο Δημήτρης Κάκαρης
Ξενοδοχία

Νέος γενικός διευθυντής του Ομίλου AKS Hotels ο Δημήτρης Κάκαρης

Με τη συμπλήρωση 5 ετών επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία AKS Hotels, ως διευθυντής των ξενοδοχείων AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay, καθώς και του Συνεδριακού Κέντρου AKS Porto Heli Conference Centre, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Ομίλου.

Ο κ. Δημήτρης Κάκαρης ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στον Όμιλο AKS Hotels. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα της χώρας μας, έχοντας διατελέσει γενικός διευθυντής σε σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες. Με την συμπλήρωση 5 ετών επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία AKS Hotels, ως διευθυντής των ξενοδοχείων AKS Porto Heli και AKS Hinitsa Bay, καθώς και του Συνεδριακού Κέντρου AKS Porto Heli Conference Centre, αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του Ομίλου, ως γενικός διευθυντής.

H AKS Hotels, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τις ανακαινίσεις των ξενοδοχείων AKS Hinitsa Bay (2016) και AKS lti Minoa Palace (2018) με απόλυτη επιτυχία, μπαίνει δυναμικά στον καινούργιο χρόνο με την, εκ βάθρων, ανακαίνιση του ξενοδοχείου AKS Porto Heli, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του τον Μάιο 2020. Και τα τρία ξενοδοχεία καθώς και το συνεδριακό κέντρο, θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη του κ. Κάκαρη, “ο οποίος καλείται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και να σηματοδοτήσει την μετάβασή της σε μια νέα, σύγχρονη εποχή με υψηλές απαιτήσεις”, αναφέρει η ανακοίνωση του ομίλου.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

31/03/2023
30/03/2023
29/03/2023
28/03/2023
27/03/2023