Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήOdera Tinos, το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο ξεκινά την Άνοιξη του 2024
Ξενοδοχεία

Odera Tinos, το πρώτο πολυτελές ξενοδοχείο στην Τήνο ξεκινά την Άνοιξη του 2024

  • Odera Tinos
  • Reception
  • Lounge Area
  • Signature Suite, Pool
  • Spa
  • Odera Residence

Η αρχιτεκτονική του Odera, έμπνευση του Πάνου Νικολαΐδη της TConstructions, ενσαρκώνει την πολυτέλεια μέσα από τη λιτότητα σε κάθε λεπτομέρεια, με ρίζες στην τοπική αισθητική της Τήνου.

Τον Μάιο του 2024 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Τήνο το Odera Tinos. Σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία με ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, δίπλα στην παραλία Βουρνή, το resort αναπτύσσεται σε μια έκταση 20.000 τ.μ. και αποτελεί το τελευταίο εγχείρημα του ελληνικού ιδιωτικού equity fund Tethys σε συνεργασία με την TConstructions.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός του resort, η επίπλωση και η διακόσμηση φέρουν την υπογραφή του Studio Bonarchi και αντλούν έμπνευση από την παράδοση του νησιού διατηρώντας μια ξεχωριστή αρμονία με το φυσικό περιβάλλον. Το resort διαθέτει 77 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα.  Το Odera διαθέτει επίσης εσωτερική και εξωτερική πισίνα, pool bar, δύο εστιατόρια και δύο bars, καθώς και παραλία. Επίσης, προσφέρει κέντρο Spa & Wellness, γυμναστήριο, μπουτίκ, αίθουσα συνεδριάσεων, παρεκκλήσι και μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη. Το resort λειτουργεί από την Tresor Hospitality, ανεξάρτητη εταιρεία ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα.

Με την υπογραφή του αναγνωρισμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου το Eos, το à la carte εστιατόριο του resort, εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα τη θεότητα της Αυγής και αδελφή του Ήλιου. Η γαστρονομική φιλοσοφία του στηρίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με αυθεντικές ελληνικές επιρροές συνδυασμένη με μια τηνιακή πινελιά. Παράλληλα, το all day pool bar, προσφέρει ελαφριές μεσογειακές και ελληνικές γευστικές επιλογές, δημιουργώντας ιδανικό σκηνικό για cocktail parties, γάμους και κοινωνικές εκδηλώσεις. Για όσους αναζητούν μια παραθαλάσσια απόδραση, το beach bar προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σνακ και ποτά.

Στο Spa του Odera Tinos, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, σε τρεις αίθουσες θεραπείας για μασάζ, μία αίθουσα υδρογονοθεραπείας, ένα χαμάμ και μία εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα σύγχρονο, εξοπλισμένο γυμναστήριο με εξειδικευμένους προπονητές, ενώ ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ομορφιάς και επιλεγμένα προϊόντα τοπικής προέλευσης ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Οι επισκέπτες του Odera Tinos καλούνται να ανακαλύψουν τον παλμό του νησιού μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, όπως πεζοπορία, ψάρεμα, συμμετοχή σε εργαστήρια μαρμαρογλυπτικής και πολλών ακόμα που θα τους μυήσουν στην “ψυχή” της Τήνου. Η  ομάδα του Odera, που αποτελείται κυρίως από μόνιμους κατοίκους του νησιού, επιφυλάσσει στους επισκέπτες ένα θερμό καλωσόρισμα ξεναγώντας τους σε αυτή τη μοναδική ανακάλυψη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024