Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτην ΚΣΔ Α.Ε. η επικοινωνιακή πολιτική της Καράτζη Α.Ε.

Στην ΚΣΔ Α.Ε. η επικοινωνιακή πολιτική της Καράτζη Α.Ε.

Την συνολική ευθύνη της επικοινωνιακής πολιτικής και της παραγωγής όλων των εντύπων, για την εισαγωγή της εταιρίας Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε., στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, είχε […]

Την συνολική ευθύνη της επικοινωνιακής πολιτικής και της παραγωγής όλων των εντύπων, για την εισαγωγή της εταιρίας Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε., στην<...> Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, είχε η ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., εταιρία που εκδίδει το περιοδικό “Χρήμα & Τουρισμός”, καθώς και πλήθος άλλων τουριστικών εντύπων.

Η Κ.Σ.Δ. Α.Ε., ανέλαβε και διεκπεραίωσε με επιτυχία, την δημιουργία των διαφημιστικών καταχωρήσεων, την εκπόνηση του πλάνου δημοσίευσης των καταχωρήσεων στον ημερήσιο και εβδομαδιαίο πολιτικό και οικονομικό Τύπο, την εξασφάλιση του διαφημιστικού χώρου, την δημιουργία του web site της εταιρίας, την παραγωγή εταιρικού cd rom, την δημιουργία και εκτύπωση του ενημερωτικού δελτίου, την διοργάνωση της εκδήλωσης, την παραγωγή του company profile, την προώθηση δελτίων Τύπου, κ.ο.κ.

Υπενθυμίζεται ότι ειδικά στον χώρο των χρηματιστηριακών εντύπων, η Κ.Σ.Δ. Α.Ε. έχει σημαντικούς πελάτες, όπως την ETBA LEASING, τον Όμιλο Αλλαμανή (ΑΛΤΕ, ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΣΤΡΕΛΙΑ), τον Όμιλο Πανούση (ΑΤΕΜΚΕ, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, κ.ο.κ.), την Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ, ενώ στην παρούσα φάση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής για την ανάληψη αντίστοιχου “πακέτου” από εταιρία που θα εισαχθεί στο Χ.Α.Α. μέχρι τα τέλη του 2000. Κριτήριο η άριστη ποιότητα και οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

Η Μ. & Α. ΚΑΡΑΤΖΗ δραστηριοποιείται στους χώρους της βιομηχανίας και του τουρισμού με τέσσερα εργοστάσια και ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κρήτη (NANA BEACH).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024