Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτο Glorious Peleys ο πρέσβης των ΗΠΑ κ. Νίκολας Μπέρνς

Στο Glorious Peleys ο πρέσβης των ΗΠΑ κ. Νίκολας Μπέρνς

Πρόσφατα επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Glorious Peleys ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Νίκολας Μπέρνς. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Πήλιο στην συγκεκριμένα στην Βόνιτσα και λειτουργεί όλο το χρόνο. Ο […]

Πρόσφατα επισκέφθηκε το ξενοδοχείο Glorious Peleys<.> ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα κ. Νίκολας Μπέρνς<...>. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Πήλιο στην συγκεκριμένα στην Βόνιτσα και λειτουργεί όλο το χρόνο. Ο κ. Μπέρνς ως λάτρης του Πηλίου δήλωσε πως με την πρώτη ευκαιρία θα επιστρέψει στην περιοχή.
Το ξενοδοχείο Glorious Peleys Luxury Castle έχει συμπληρώσει πέντε χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και καταξίωσης μιας και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα 50 ξενοδοχεία με προσωπικότητα από την εφημερίδα UsaToday και το βιβλίο επισκεπτών του είναι γεμάτο από επώνυμους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Το ξενοδοχείο είναι ένας πύργος του 18ου αιώνα που μετά από 200 χρόνια αναστηλώθηκε από τους νέους ιδιοκτήτες τους Νίκο και Μαρία Στερεοπούλου για να μετατραπεί σε πύργο-ξενοδοχείο πολυτελείας με άψογο σέρβις και ποιότητα προσφέροντας μια νέα αντίληψη λειτουργίας ώστε μέσα από τις σύγχρονες ανέσεις του ο κάθε φιλοξενούμενος να απολαμβάνει αριστοκρατική διαμονή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024