Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΣτον όμιλο Χατζηλαζάρου το Τιτάνια
Ξενοδοχεία

Στον όμιλο Χατζηλαζάρου το Τιτάνια

Titania Hotel

Ο όμιλος H Hotels Collection, μετά την εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites, εντάσσει το ιστορικό Titania Hotel στην Αθήνα στο χαρτοφυλάκιό του, επεκτείνοντας την παρουσία του στην ελληνική αγορά φιλοξενίας

Μετά την πρόσφατη εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και των Elite Suites, ο όμιλος H Hotels Collection Hatzilazarou Group ανακοίνωσε την προσθήκη ενός ακόμη ξενοδοχείου στο χαρτοφυλάκιό του, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αθήνας.

Η δυναμική εταιρεία φιλοξενίας από τη Ρόδο έχει εντάξει στο δυναμικό της το ιστορικό Titania Hotel, σηματοδοτώντας την προσθήκη του 8ου ξενοδοχείου στο χαρτοφυλάκιο της και το πρώτο της εγχείρημα εκτός του Νησιού των Ιπποτών, της Ρόδου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσω αυτής της επένδυσης, ο όμιλος εξακολουθεί να διευρύνει την παρουσία του στην ελληνική αγορά φιλοξενίας, επιδιώκοντας με συνέπεια την υλοποίηση του οράματός του.

Ο όμιλος H Hotels Collection ξεκίνησε την πορεία του με το πρώτο ξενοδοχείο, το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993, διαθέτοντας 450 κλίνες και 200 εργαζομένους. Σήμερα, έπειτα από περισσότερα από 30 χρόνια, διαθέτει πάνω από 8.000 κλίνες και απασχολεί περισσότερους από 1.700 εργαζομένους, παραμένοντας αμετακίνητος στην αποστολή του να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και να κάνει τις στιγμές των επισκεπτών μοναδικές, με το σύνθημα “We make moments matter”.

Η ανάπτυξη στην Αθήνα επιβεβαιώνει την αφοσίωση του ομίλου στην ανάπτυξη και προσφέρει νέες ευκαιρίες για δημιουργία εργασίας και οικονομική ενίσχυση της περιοχής. Η εταιρεία από τη Ρόδο συνεχίζει να δείχνει την αφοσίωσή της στην υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων και στην προώθηση ενός βιώσιμου τουρισμού, όπως καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024