Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Forthnet με το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχεία

Συνεργασία της Forthnet με το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova.

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Οι ένοικοι του ξενοδοχείου της Πλατείας Συντάγματος, θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες ιδιωτικής θέασης της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας και παρόχου 3Play στην Ελλάδα και παράλληλα τις υπηρεσίες σε σταθερή τηλεφωνία και Internet της Forthnet.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει μέσα από ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών. Έτσι θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΚ στην Γ’ Εθνική, καθώς και μια πληθώρα σπορ, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.

Παράλληλα μέσα από τα οκτώ μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα, οι ένοικοι του Μεγάλη Βρεταννία θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις διεθνείς εξελίξεις. Τέλος, το νέο κανάλι Novalifε, έρχεται να συμπληρώσει το “μενού” που διατίθεται πλέον στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, με σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023