Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΤα ξενοδοχεία Radisson SAS και στην Αίγυπτο

Τα ξενοδοχεία Radisson SAS και στην Αίγυπτο

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Radisson SAS ανοίγει αύριο 15 Μαίου 2001 το πρώτο της ξενοδοχείο στην Αίγυπτο. Αυτή τη χρονιά πρόκειται να ανοίξουν στην Αίγυπτο δύο ξενοδοχεία Radisson SAS. Το […]

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Radisson SAS ανοίγει αύριο 15 Μαίου 2001 το πρώτο της ξενοδοχείο στην Αίγυπτο<...>. Αυτή τη χρονιά πρόκειται να ανοίξουν στην Αίγυπτο δύο ξενοδοχεία Radisson SAS.

Το κόστος της επένδυσης αυτής έφθασε τα 45 εκατ. δολάρια Αμερικής. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον κόλπο Nabq στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας προς τα νότια της Χερσονήσου του Σινά, και μόλις δέκα λεπτά από το τοπικό αεροδρόμιο. Το νέο Radisson SAS είναι πέντε αστέρων, διαθέτει 328 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων δύο βασιλικών και τεσσάρων Executive σουιτών. Τα δωμάτια είναι σε αραβικό, τροπικό, και ναυτικό στυλ.

'Οι Αμερικάνοι και Σκανδιναβοί αρχιτέκτονες συνεργάστηκαν με τοπικούς συναδέλφους τους και δημιούργησαν ένα ξενοδοχείο που προσφέρει μοναδικές διευκολύνσεις και εξυπηρέτηση ακόμα και στους πιο απαιτητικούς διεθνείς πελάτες,' δήλωσε η κ. Camille Geha διευθύντρια πωλήσεων και marketing.

Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει τρεις συνεδριακές αίθουσες, και μια αίθουσα 200 θέσεων σε στυλ θεάτρου για ζωντανά σόου. Ο περιβάλλοντας χώρος αποτελείται από κήπους με ποταμάκια και καταρράκτες, αλλά και 28 γεφυράκια. Τα 13 εστιατόρια προσφέρουν από γαλλική και ιταλική κουζίνα μέχρι και Λιβανέζικη.

Η πισίνα του ξενοδοχείου καλύπτει 2.500 τμ. και η ιδιωτική αμμουδερή παραλία είναι 220 μέτρα. Φυσικά υπάρχουν όλα τα θαλάσσια σπορ, και διάφορα γήπεδα για άθληση. Ο κ. Thorsten Kirschke διευθυντής για την Μέση Ανατολή, Αφρική, και Κίνα δήλωσε ότι 'αυτή η κίνηση αποτελεί ένα ξεκίνημα για την περιοχή μιας και στόχος μας είναι η εξάπλωση μας σε νέους προορισμούς. Την επόμενη άνοιξη θα ανοίξουμε άλλα δύο ξενοδοχεία στην περιοχή της Taba και της Hurghada με στόχο η αλυσίδα Radisson SAS να είναι από τις κυρίαρχε σε αυτήν την περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία στον κλάδο του εισερχόμενου τουρισμού'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024