Τελευταία νέα
HomeΔιαμονή-ΔιατροφήΤo Sani Resort στο Top5 των καλύτερων προορισμών για οικογένειες παγκοσμίως
Διάκριση ξενοδοχείου

Τo Sani Resort στο Top5 των καλύτερων προορισμών για οικογένειες παγκοσμίως

Όλα τα ξενοδοχεία του Sani Resort έλαβαν την πιστοποιηση αειφορίας Travelife 2014-2016, το Green Key και ISO14001 για το 2015.

Υψηλά στην προτίμηση του διεθνούς κοινού, που σταθερά το επιλέγει για τις διακοπές του κάθε χρόνο, το Sani Resort έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις σε διάφορους τομείς της δραστηριότητάς του από κορυφαίους θεσμούς στο τομέα του τουρισμού.

Φέτος, και για πολλοστή φορά, το Tripadvisor ανέδειξε το Sani Beach Hotel “Στο top 5 των ξενοδοχείων για οικογένειες στον κόσμο”, “Δεύτερο στην κατηγορία των καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες στην Ευρώπη” και “Καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες στην Ελλάδα”, η εφημερίδα Sunday Times Travel UK “Καλύτερης Αξίας Ευρωπαϊκό θέρετρο”, το Conde Nast Traveller Russia “Το καλύτερο θέρετρο για οικογένειες στον κόσμο’’ και το Voyages & Hotels de Reve France “Το καλύτερο θέρετρο για οικογένειες στη Μεσόγειο”.

Επίσης, στα KPMG Annual Human Resources Awards, τιμήθηκε για τη “Συνεισφορά στην κοινωνία και στο κοινό καλό” μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος Sani Green, ενώ στα Active Greece Awards – σε συνεργασία με την STAT BANK τιμήθηκε ως “Η πιο ισχυρή τουριστική επιχείρηση στην Ελλάδα”. Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι στα Greek Tourism Awards κέρδισε το Golden Award: Sustainability & Operations: “Πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος/ Ευαισθητοποίηση του Kοινού/Παρακολούθηση Περιβαλλοντικών Δεικτών” και το Silver Award/Καινοτόμο Concept Εστιατορίου για την “Ντομάτα”.

Παράλληλα, όλα τα ξενοδοχεία του Sani Resort έλαβαν την πιστοποίηση αειφορίας Travelife 2014-2016, το Green Key και ISO14001 για το 2015.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024