Τελευταία νέα
HomeΕιδήσειςΑνανέωση της Leadertech το 2020 με δύο εκθέσεις και στόχο το 2021
Εκθέσεις

Ανανέωση της Leadertech το 2020 με δύο εκθέσεις και στόχο το 2021

H 7η Athens International Tourism Expo είναι έκθεση τουρισμού στοχευμένη κυρίως στον εισερχόμενο τουρισμό. Η 1η Car & Bus Rental Expo είναι η πρώτη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα και θα καλύψει τον πολύ μεγάλο κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων για κάθε επαγγελματική και ιδιωτική χρήση.

Η εταιρεία Leadertech ανανεώνει τις δραστηριότητές της διοργανώνοντας ταυτόχρονα δύο εκθέσεις: Την 7η Athens International Tourism Expo και της 1ης Rent a Bus & CarExpo. Οι δύο εκθέσεις θα διοργανωθούν παράλληλα 27-29 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Maroussi.

H 7η Athens International Tourism Expo είναι έκθεση τουρισμού στοχευμένη κυρίως στον εισερχόμενο τουρισμό. Τα τελευταία έξι χρόνια συνεχούς διοργάνωσης έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000 Hosted Buyers (Tour Operators, Travel Agencies, εταιρείες MICE και Associations) από 80 χώρες, έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 1500 Εκθέτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ την έχουν επισκεφθεί περισσότεροι από 40.000 επαγγελματίες επισκέπτες.

Το 2020, που είναι μια χρονιά μεγάλης κρίσης για τον τουρισμό, η AIT Expo θα προβάλλει δυναμικά τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και όλα τα είδη τουρισμού που προσφέρει η Ελλάδα. Οι Hosted Buyers που θα συμμετάσχουν από 40 χώρες έχουν στόχο την υπογραφή νέων συμβολαίων για την επανεκκίνηση του τουρισμού το 2021. Παράλληλα η έκθεση, αναγνωρίζοντας την συμβολή και τον καθοριστικό ρόλο των Περιφερειών και των Δήμων στη προβολή του ελληνικού Brand name στη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας, θα διοργανώσει την 1η Συνάντηση Περιφερειαρχών και Δημάρχων για τον ελληνικό Τουρισμό. Η ημερίδα θα στοχεύσει στο σήμερα αλλά και στην επανεκκίνηση του τουρισμού το 2021.

Η 1η Car & Bus Rental Expo είναι η πρώτη έκθεση που διοργανώνεται στην Ελλάδα και θα καλύψει τον πολύ μεγάλο κλάδο της ενοικίασης κάθε είδους αυτοκινήτων για κάθε επαγγελματική και ιδιωτική χρήση. Η τεράστια αγορά ενοικίασης Πούλμαν, Van, Οχημάτων και Ι.Χ αυτοκινήτων θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε έκθεση με εκατοντάδες επιχειρήσεις όλων των επιπέδων και όλων των τύπων αυτοκινήτων, όπως:

  • Πούλμαν: Για Μεταφορές Τουριστών, εταιρικού προσωπικού, μαθητών, εκδρομές, εκδηλώσεις.
  • VAN: Luxury Transportation, μεταφορές τουριστών, εταιρικών πελατών και προσωπικού όλων των κατηγοριών, καθώς και μεταφορές ιδιωτικής και επαγγελματικής χρήσης.
  • ΙΧ. Αυτοκίνητα: Ενοικιάσεις για προσωπική και επαγγελματική χρήση και μεταφορές μικρού αριθμού ατόμων.

Η συνδιοργάνωση των δύο εκθέσεων στις ίδιες ημερομηνίες και εκθεσιακό αποφασίστηκε λόγω του γεγονότος ότι και οι δύο εκθέσεις έχουν μεγάλο κοινό επαγγελματικό ενδιαφέρον. Οι εκθέτες και επισκέπτες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα προέρχονται από όλη την αγορά και κυρίως από τον κλάδο του τουρισμού που είναι και το συνδετικό σημείο των δύο εκθέσεων. Οι εκθέσεις θα διοργανωθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα για την πλήρη ασφάλεια εκθετών, επισκεπτών και προσωπικού σε έναν άρτια λειτουργικό και οργανωμένο επαγγελματικό χώρο το Helexpo Maroussi. Το Εκθεσιακό Κέντρο έχει άμεση πρόσβαση από όλα τα μέρη της Αττικής με υψηλή και οργανωμένη επισκεψιμότητα.

Hosted Buyers & Travel Agents
Στις εκθέσεις θα φιλοξενηθούν, όπως κάθε χρόνο, δεκάδες μεγάλοι διεθνείς Hosted Buyers από περίπου 40 χώρες. Θα καλύπτουν δε όλους τους κλάδους τουρισμού και εφέτος ειδικότερα και τα Transfers τουριστών.

Οι Hosted Buyers θα συμμετέχουν σε χιλιάδες Β2Β meetings με τους εκθέτες σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που θα καλύπτει πλήρως τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή πολύ δύσκολη χρονιά για τον τουρισμό, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 40 Hosted Buyers ενώ το ενδιαφέρον από πολλούς μεγάλους Tour Operators και Travel Agencies να είναι συνεχώς αυξανόμενο.

Hybrid Program & Teleconference Meetings
Για τους Hosted Buyers οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να έχουν φυσική παρουσία στα Β2Β meetings λόγω προβλημάτων του Covid 19 στις χώρες τους, έχει προβλεφθεί ήδη ειδικό πρόγραμμα που θα τους δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα προγραμματισμένα meetings τους με τους εκθέτες μέσω Teleconference. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται και μεγιστοποιείται η επιτυχία και αποτελεσματικότητα αυτών των εμπορικών συναντήσεων.

International teleconference program
Δέκα ημέρες πριν και δέκα ημέρες μετά την έκθεση θα δημιουργηθεί στο site των εκθέσεων Open teleconference program με κοινοποίηση σε χιλιάδες παραλήπτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε οργανισμούς, Hosted Buyers, Travel Agents και επιχειρήσεις όλων των κλάδων που καλύπτουν οι εκθέσεις. Ο κάθε παραλήπτης θα μπορεί να επικοινωνεί on line με τους εκθέτες που θα επιλέξει με προκαθορισμένα ραντεβού. Ο μηχανισμός αυτός θα προσφέρει στους Εκθέτες πολλαπλασιαστική αξία στην εκθεσιακή τους συμμετοχή και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πραγματοποίηση επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών.

Και οι δύο εκθέσεις θα πλαισιωθούν από Παράλληλες εκδηλώσεις με υψηλού επιπέδου ομιλητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και θα προβάλλουν θέματα που απασχολούν τους κλάδους του τουρισμού και της ενοικίασης επαγγελματικών αυτοκινήτων

Διεθνής προβολή των εκθέσεων
Οι εκθέσεις θα προβληθούν σε χιλιάδες οργανισμούς και επιχειρήσεις τουρισμού και μεταφορών τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό από την μεγάλη βάση δεδομένων που διαθέτει ο οργανωτής με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αποστολή χιλιάδων ενημερωτικών newsletters.

19/07/2024
18/07/2024
17/07/2024
16/07/2024
15/07/2024
12/07/2024