Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕκδήλωση του IFΙTT στην 9η HORECA

Εκδήλωση του IFΙTT στην 9η HORECA

Θέμα της εκδήλωσης του IFITT στη φετινή HORECA είναι η ηλεκτρονική διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος για αύξηση της κερδοφορίας.

Και ο παγκόσμιος οργανισμός IFITT συμμετέχει στην 9η HORECA, με μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, το Σάββατο και ώρες 11:00-12:30 το πρωί, στο χώρο του “Future Hotel on the Web”.

Θέμα της εκδήλωσης είναι η “Ηλεκτρονική διανομή του ξενοδοχειακού προϊόντος για αύξηση της κερδοφορίας” και οι ομιλητές που θα αναπτύξουν τις απόψεις πάνω στο θέμα είναι:

  • Ross MacDonald – Co-Founder Bluepost Digital London. Ο Ross MackDonald διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην προώθηση επιχειρήσεων μέσα από integrated campaigns search και social media marketing. Μεταξύ άλλων πελάτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι η Thomas Cook και η Hotels4u.
  • Βασίλης Πολύζος – Social Media Manager, Aldemar Hotels. Ο κ. Πολύζος είναι υπεύθυνος για την σχεδίαση και την υλοποίηση της στρατηγικής στα Social Media του γνωστού ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα.
  • Δημήτρης Σερίφης – CEO Nelios.com, πρόεδρος του IFITT Greece. Ο κ. Σερίφης είναι συν-ιδρυτής του μοναδικού digital agency στην Ελλάδα το οποίο είναι 100% καθετοποιημένο στην τουριστική βιομηχανία.

Συντονιστής της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής Δημήτριος Μπούχαλης, eTourism Lab Bournemouth University.

Συμμετοχή στην εκδήλωση μπορεί κανείς να δηλώσει εδώ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024