Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕτήσια αιμοδοσία στο Creta Maris Beach Resort
Ξενοδοχεία

Ετήσια αιμοδοσία στο Creta Maris Beach Resort

Σε θεσμό έχει καθιερωθεί η ετήσια αιμοδοσία από το προσωπικό του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία που διακατέχει το προσωπικό του.

Την Παρασκευή 6 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort στην οποία υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση τόσο από την διοίκηση όσο και από το προσωπικό. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Βενιζέλειου-Πανάνειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και η συμμετοχή υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη, δεδομένου ότι έλαβαν μέρος 40 συμμετέχοντες.
 
Η αιμοδοσία αποτελεί μια έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά, που είναι πολύ σημαντική για τo Creta Maris Beach Resort, όπως αποδεικνύει η μεγάλη πάντα – συμμετοχή σε αυτή. Φέτος για πρώτη φορά δόθηκε η ευκαιρία σε όσους συμμετέχοντες το επιθυμούσαν να γίνουν δωρητές μυελού των οστών κάνοντας ακόμα ένα βήμα στο να βοηθήσουν ένα συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.
 
Ο θεσμός ξεκίνησε το 1992 όταν η διοίκηση του ξενοδοχείου επεσήμανε την έλλειψη αίματος που παρατηρείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες και έκανε έκκληση στο προσωπικό για εθελοντική αιμοδοσία. Η μεγάλη ανταπόκριση του προσωπικού οδήγησε στην ετήσια καθιέρωσή της και στη δημιουργία Τράπεζας Αίματος στο Βενιζέλιο Νοσοκομείο Ηρακλείου, η οποία εξυπηρετεί δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις και σοβαρά περιστατικά και στην οποία έχουν δικαίωμα αιμοληψίας το προσωπικό του ξενοδοχείου και οι συγγενείς Α΄ & Β’ βαθμού.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024