Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςFitur 2016: Παρουσίαση του ξενοδοχείου του μέλλοντος
Εκθέσεις

Fitur 2016: Παρουσίαση του ξενοδοχείου του μέλλοντος

Το ξενοδοχείου του μέλλοντος θα παρουσιαστεί στην Fiturtech, όπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας θα παρέχει στον επισκέπτη μοναδική εμπειρία. Σε ένα χώρο 200 τμ οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ορισμένες εφαρμογές.

Οι επισκέπτες της έκθεσης Fitur 2016 που γίνεται στην Μαδρίτη από τις 20-24 Ιανουαρίου 2016, θα έχουν τη δυνατότητα φέτος στα πλαίσια της Fiturtech να δουν πως θα είναι το ξενοδοχείο του μέλλοντος.
Η Fiturtech θα παρουσιάσει από τις 20-22 Ιανουαρίου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο την εμπειρία και τα συναισθήματα που θα έχει ο επισκέπτης του μελλοντικού ξενοδοχείου. Ο σχεδιασμός του χώρου, που καλύπτει 200 τ.μ., έχει γίνει από την Emotion Experience και το Hotel Institute for Technology (ITH), προσφέροντας μια σχεδόν πραγματική εμπειρία στον επισκέπτη αφυπνίζοντας τις αισθήσεις του μέσω του ήχου, του κατάλληλου φωτισμού, των αρωμάτων και του υπερσύγχρονου οπτικοακουστικού εξοπλισμού.
Ο πελάτης του ξενοδοχείου μπορεί κάλλιστα να βυθιστεί σε ένα συναρπαστικό χώρο όπου η ψηφιακή σύλληψη του και οι δυνατότητες των νέων τεχνολογιών είναι η βασική κινητήρια δύναμη της εμπειρίας. Αυτό το καινοτόμο έργο έχει την υποστήριξη μεγάλων εταιρειών όπως η Cisco, Cosentino, DomésticoShop, Fibratel, Gennion, HP, Oracle, Pikolin, Rock, Desso, DeFinlandia, Linguaserve και Bassols.
Μια ξενάγηση στο ξενοδοχείο μπορεί να πραγματοποιηθεί με κράτηση online ή εύκολα μέσω μιας άλλης ειδικής εφαρμογής και το check-in φυσικά να γίνει αυτόματα μέσω του smartphone. Η περιοδεία στην αίθουσα, ξεκινάει τη στιγμή όπου η Emotion Experience θα πάρει τον επισκέπτη και θα τον οδηγήσει στο ξενοδοχείο του μέλλοντος μέσα σε ένα χώρο παρουσίασης των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων όπως οθόνες LED Superflex, και άλλων εφαρμογών. Η ξενάγηση συνεχίζεται μέσα από ένα οπτικό διάδρομο, που δίνει την αίσθηση του απείρου χάρη στο φως και την υφή του, καταλήγοντας σε ένα δωμάτιο που θα μας μεταφέρει σε κάθε γωνιά του κόσμου, μόνο κοιτώντας έξω από το εικονικό παράθυρο.
Το Zensorial Lounge δίνει στους επισκέπτες την εμπειρία ‘Zensations experience’, μια εμπειρία που συνδυάζει την αισθητική της φύσης, τα χρώματα, το υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό μοντάζ, αλλά και τις ηχητικές συχνότητες παρέχοντας μια αίσθηση ευημερίας και χαράς. Το δωμάτιο αυτό σε καθηλώνει και αποτελεί ένα πόλο έλξης για τον επισκέπτη, ένα χώρο που του προσφέρει μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.
Το μπαρ είναι ο τελευταίος σταθμός της εμπειρίας, σχεδιασμένο από νέα υλικά βασισμένα στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που μεταφέρουν μυρωδιές, και μουσική, ενώ μια διαφανής οθόνη χωρίζει το δωμάτιο στα δύο. Η αίθουσα προσφέρει «ψηφιακή αποτοξίνωση» που βοηθάει τον επισκέπτη να βρει τον εαυτό του!

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το ξενοδοχείο του μέλλοντος προσφέρει στον φιλοξενούμενο μια εικονική πραγματικότητα, η οποία εμπλέκεται με την φυσική δημιουργώντας μια σαφή διέγερση των συναισθημάτων του. Είναι μια νέα αντίληψη του χώρου, που θα ικανοποιεί τις αισθήσεις και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024