Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 έρχεται πιο στοχευμένη και με καινοτομίες
Εκθέσεις

Η 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 έρχεται πιο στοχευμένη και με καινοτομίες

Η έκθεση θα γίνει σε φυσική μορφή, θα διοργανωθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου.

Η Athens International Tourism & Culture Expo, με διοργανώτρια την Leadertech, έρχεται με καινοτομίες και δυναμική παρουσία στην αγορά γιατί, μέχρι τον Νοέμβριο, που θα πραγματοποιηθεί οι συνθήκες της αγοράς θα είναι πολύ καλύτερες. Η έκθεση θα γίνει σε φυσική μορφή, θα διοργανωθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και θα πραγματοποιηθεί 25-27 Νοεμβρίου, προσφέροντας στους εκθέτες της νέες επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι εκθέτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν με φυσική παρουσία Β2Β meetings με 150 Hosted Buyers από 50 χώρες, τους οποίους θα φιλοξενήσει η έκθεση, καθώς και συναντήσεις με τους επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η επιτυχία που είχε η έκθεση το 2020, που λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε online, οδήγησε τους διοργανωτές της έκθεσης του 2021 σε μια καινοτομία. Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, εκτός από το φυσικό, και με virtual περίπτερο.

Με το Virtual extra περίπτερο οι εκθέτες θα έχουν πραγματικά μεγάλες επιπλέον δυνατότητες και θα μπορέσουν:

  • Να πραγματοποιήσουν επικοινωνίες με χιλιάδες online επισκέπτες από το εξωτερικό και την Ελλάδα μέσω teleconference από την πλατφόρμα της έκθεσης.
  • Να παρουσιάσουν online την εταιρεία και τα προϊόντα τους καθώς και τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής τους με τους αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς τους.

Παράλληλα, συνεχής θα είναι η προβολή της έκθεσης και των εκθετών σε 60.000 τουριστικές επιχειρήσεις, Tour Operators, travel agents, MICE και associations από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσον αφορά στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία του μεγάλου διεθνούς συνεδρίου που στοχεύει σε δύο κορυφαία θέματα: “Η Αρχαιολογική και Πολιτισμική κληρονομιά μας πόλος έλξης του Διεθνούς τουρισμού”, καθώς και τη “Νέα οργάνωση του Τουρισμού μετά την πανδημία”.

Κορυφαίοι διεθνείς ομιλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στις εργασίες του συνεδρίου, όπου και θα παρουσιάσουν μια πληθώρα από πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Πολλοί φορείς του τουρισμού και της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και εταιρείες τουρισμού έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετέχουν στο συνέδριο.

Η 8η Athens International Tourism & Culture Expo θα πραγματοποιηθεί με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΤΕ και της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” και θα έχει, όπως κάθε χρόνο, τη στήριξη του ΕΟΤ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023