Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ 'Αγροτικός Αύγουστος' ταξιδεύει από τα Χανιά στο Μόναχο της Γερμανίας
Εκθέσεις

Ο 'Αγροτικός Αύγουστος' ταξιδεύει από τα Χανιά στο Μόναχο της Γερμανίας

Ο 'Αγροτικός Αύγουστος' θα δώσει την ευκαιρία στους Γερμανούς να γνωρίσουν και να γευτούν την περίφημη Κρητική διατροφή και την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων της Κρήτης.

Ο “Αγροτικός Αύγουστος”, η επιτυχημένη έκθεση Κρητικών προϊόντων ποιότητας που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, ταξιδεύει φέτος –για πρώτη φορά– από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου, στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο της Γερμανίας.

Η έκθεση θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό πολυχώρο Das Schloss (Schwere-Reiter-Str. 15, 806 37) και θα είναι ανοικτή στο κοινό από την Παρασκευή 19 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 22 Ιουλίου και ώρα 11 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Τα εγκαίνια αυτής θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Ιουλίου και ώρα 19.00 το απόγευμα –παρουσία των τοπικών αρχών του Μονάχου και του δημάρχου Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη– από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Βαυαρίας της Ιεράς Μητροπόλεως Γερμανίας, πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού θρόνου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει κρητική μουσικοχορευτική βραδιά με τη συνεργασία του Συλλόγου Κρητών Μονάχου.

Σύμφωνα με τον κ. Σκουλάκη, ο οποίος βρίσκεται ως επικεφαλής της κρητικής αντιπροσωπείας στο Μόναχο, “ο Αγροτικός Αύγουστος είναι μια μεγάλη γιορτή της Κρητικής γης, η οποία θα δώσει την ευκαιρία στους Γερμανούς να γνωρίσουν και να γευτούν την περίφημη Κρητική διατροφή και την υψηλή ποιότητα των τοπικών προϊόντων της Κρήτης, έτσι ώστε να αποτελέσει κίνητρο για  την πρώτη προτίμηση τους προς αυτά, και να τα αναζητούν από τα delicatessen καταστήματα”.

“Βασικός μας στόχος δεν είναι μόνο να φέρουμε τις γεύσεις της Κρήτης στη Γερμανία, αλλά να ανοίξουμε νέες επιχειρηματικές οδούς για τα κρητικά προϊόντα και τους παραγωγούς και εμπόρους του τόπου μας στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι τα προϊόντα της κρητικής γης αντιστέκονται στην κρίση και αναζητούν νέες αγορές, ενισχύοντας τον εξωστρεφή προσανατολισμό τους” καταλήγει ο δήμαρχος Χανίων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023