Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΑριθμό ρεκόρ σημείωσαν οι επισκέπτες της World Travel Market

Αριθμό ρεκόρ σημείωσαν οι επισκέπτες της World Travel Market

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ: Η προσέλκυση επισκεπτών την πρώτη ημέρα (8 Νοεμβρίου 2004) της διεθνούς τουριστικής έκθεσης `World Travel Market`, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στο εκθεσιακό κέντρο Docklands ExCeL, πέτυχε τα υψηλότερα νούμερα επισκεπτών στην 25η παρουσία της…

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΛΟΝΔΙΝΟ: Η προσέλκυση επισκεπτών την πρώτη ημέρα (8 Νοεμβρίου 2004) της διεθνούς τουριστικής έκθεσης `World Travel Market`,<...> που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο στο εκθεσιακό κέντρο Docklands ExCeL, πέτυχε τα υψηλότερα νούμερα επισκεπτών στην 25η παρουσία της.

Τον αριθμό των 26.122 επισκεπτών πέτυχαν οι Κυβερνητικοί εκπρόσωποι, τα μέλη του Meridian Club, το προσωπικό των περιπτέρων και όλες οι κορυφαίες βιομηχανικές εταιρίες, που εκπροσωπώντας 194 χώρες έδωσαν όλοι τους το παρών στην έκθεση.

Τις πρώτες τρεις μέρες της έκθεσης, που ήταν αποκλειστικά για τους επαγγελματίες του χώρου, ο αριθμός επισκεπτών άγγιξε τους 42.289, σημειώνοντας δηλαδή αύξηση 2%, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά νούμερα.

Τα μέλη του Meridian Club, που είναι διεθνείς αγοραστές με κατ’ ιδίαν αγοραστική δύναμη, άγγιξαν τον αριθμό των 12.323, ενώ τα νούμερα των απλών επισκεπτών της έκθεσης την Τετάρτη παρουσίασαν αύξηση από πέρσι της τάξης του 11%.

Να σημειωθεί ότι η `World Travel Market` διοργανώνει τα καλύτερα κέντρα τύπου για κάθε εκδήλωση, που διαδραματίζεται στη Βρετανία. Στο τέλος της τρίτης μέρας, ο παγκόσμιος τύπος ανέφερε ότι ο αριθμός επισκεπτών της έκθεσης ήταν αυξημένος κατά 2%, δηλαδή κατά 2.636.

Να τονιστεί ότι αυτά τα αυξημένα νούμερα επισκεπτών της έκθεσης αντιστοιχούν πλέον και με το μέγεθος της έκθεσης, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που είχε ποτέ, καθώς έχει αυξηθεί κατά 5%, σε σύγκριση με πέρσι. Όπως ανακοινώθηκε, φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 5.000 εκθέτες.

Τέλος, η Διευθύντρια της Έκθεσης κ. Fiona Jeffery δήλωσε ότι “είμαι ευχαριστημένη, που η έκθεση συμπληρώνει τα 25α της γενέθλια με τόσο καλά νούμερα εκθετών, επισκεπτών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τα οποία είναι ένδειξη μιας καλής μελλοντικής πορείας της τουριστικής βιομηχανίας, ύστερα από τρία πτωτικά έτη, που είχε σημειώσει στα κέρδη της, εξαιτίας των άσχημων γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024