Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές επαφές του HAPCO στην 22η Philoxenia
Hellenic Association Professional Congress Organizers

Σημαντικές επαφές του HAPCO στην 22η Philoxenia

Την ευκαιρία πραγματοποίησης σημαντικών επαφών με τα μέλη του HAPCO από την Βόρεια Ελλάδα, με επαγγελματίες του χώρου που έδειξαν ενδιαφέρον για τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και με Hosted Buyers από τα Βαλκανικά κράτη, την Τουρκία, το Λίβανο, τη Συρία, την Ινδία, την Μαλαισία…

Την ευκαιρία πραγματοποίησης σημαντικών επαφών με τα μέλη του HAPCO από την Βόρεια Ελλάδα, με επαγγελματίες του χώρου που έδειξαν ενδιαφέρον για τις δράσεις του Συνδέσμου, αλλά και με Hosted Buyers<...>από τα Βαλκανικά κράτη, την Τουρκία, το Λίβανο, τη Συρία, την Ινδία, την Μαλαισία, κ.α. είχαν τα μέλη του Δ.Σ. του HAPCO, κατά τη διάρκεια της 22ης έκθεσης Philoxenia 2006.

Υπενθυμίζεται ότι ο HAPCO συμμετείχε στην έκθεση για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ στην επίσημη Τελετή Έναρξης της έκθεσης, όπως και στο περίπτερο του αντιπροσωπεύθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Μάντζιο, τη Γενική Διευθύντρια κυρία Λύντια Μαστρονικολή και τον υπεύθυνο Marketing κ. Γιάννη Κυπαρισσόπουλο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024