Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΗ Κύπρος περιμένει και το 2009 τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας
Από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον ΚΟΤ

Η Κύπρος περιμένει και το 2009 τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας

Οι διεθνείς αγώνες “Cyprus Sunshine Cup” διοργανώνονται και φέτος για ενδέκατη συνεχή χρονιά στην Κύπρο, η οποία έχει πλέον καταστεί ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους αθλητές της ποδηλασίας. […]

Οι διεθνείς αγώνες “Cyprus Sunshine Cup” διοργανώνονται και φέτος για ενδέκατη συνεχή χρονιά στην Κύπρο, η οποία έχει πλέον<...> καταστεί ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τους αθλητές της ποδηλασίας. Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των αγώνων και την προσέλκυση όλο και περισσότερων παγκόσμιων πρωταθλητών και Ολυμπιονικών.

Το “Cyprus Sunshine Cup Ά09” θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου με «point to point race” μεταξύ Τόχνης και Καλαβασού, ενώ τα “Αυξέντεια”, ο αγώνας δηλαδή που θα ακολουθήσει την εναρκτήρια διοργάνωση, περιλαμβάνει τρία διαφορετικά στάδια, ένα time trial, ένα point to point και το cross country race. Όλοι οι αγώνες περιλαμβάνονται στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Στους αγώνες έχει προστεθεί και η διαδρομή Αμαθούντας, το νέο στολίδι του “Cyprus Sunshine Cup» που αναμένεται να προσφέρει ξεχωριστές συγκινήσεις, γιατί εκτός από το βαθμό δυσκολίας θα χαρίσει στους διεθνείς ποδηλάτες και εντυπωσιακές εικόνες της Κύπρου.

Οι αγώνες “Cyprus Sunshine Cup Ά09” θα ολοκληρωθούν με τον τελικό αγώνα που θα γίνει στη Βορόκλινη. Όλοι οι αγώνες ανήκουν στην Κατηγορία 1, εκτός από τον αγώνα στην Αμαθούντα, που είναι κατηγορίας 2.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024