Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΗ Κίνα θα δει άνθηση στα εξερχόμενα ταξίδια κατά τις επερχόμενες διακοπές
Εναλλακτικός Τουρισμός

Η Κίνα θα δει άνθηση στα εξερχόμενα ταξίδια κατά τις επερχόμενες διακοπές

Η ζήτηση για ταξίδια στο εσωτερικό αυξάνεται επίσης και τα καλοκαιρινά θέρετρα και οι αγροτικές δραστηριότητες αναψυχής προσελκύουν περισσότερους τουρίστες.

Ο εξερχόμενος τουρισμός της Κίνας ανακάμπτει και θα σημειώσει άνθηση κατά την επερχόμενη γιορτή του Dragon Boat Festival, που θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου, σύμφωνα με βιομηχανική έκθεση, όπως αναφέρει το silkroadgreek.gr.

Οι κρατήσεις εξερχόμενων ταξιδιών για αυτές τις διακοπές έχουν αυξηθεί κατά 12 φορές ετησίως και δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβάνουν την Οσάκα, το Τόκιο, τη Σεούλ και το θέρετρο Jeju, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσίευσε το διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο Trip.com Group την Τρίτη.

Το κόστος των εξερχόμενων ταξιδιών μειώνεται, με τη μέση τιμή των εισιτηρίων απλής μετάβασης (συμπεριλαμβανομένου του φόρου) κατά τη διάρκεια του τριήμερου αργίας να μειώνεται κατά 6% σε σύγκριση με εκείνη της Πρωτομαγιάς, αναφέρει η έκθεση.

Η ζήτηση για ταξίδια στο εσωτερικό αυξάνεται επίσης και τα καλοκαιρινά θέρετρα και οι αγροτικές δραστηριότητες αναψυχής προσελκύουν περισσότερους τουρίστες.

Το Πεκίνο, η Σαγκάη, το Hangzhou, το Guangzhou, το Chengdu και το Qingdao είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για εσωτερικό τουρισμό, ανέφερε η έκθεση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024