Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΠαρουσίαση των ελληνικών spa στη Μόσχα
Από τη Real Travel Media Group

Παρουσίαση των ελληνικών spa στη Μόσχα

Η Real Travel Media Group, αξιοποιώντας την εμπειρία της στην τέλεση events στο εξωτερικό (Greek Tourism & Property), διοργανώνει σε συνεργασία με τον Russian Association of Tour Operators στις 17 […]

Η Real Travel Media Group, αξιοποιώντας την εμπειρία της στην τέλεση events στο εξωτερικό (Greek Tourism & Property), διοργανώνει<...> σε συνεργασία με τον Russian Association of Tour Operators στις 17 Μαρτίου στην Μόσχα, την εκδήλωση Greek Luxury Hotels & Spas. To εν λόγω Road show θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές ξενοδοχείο Ararat Hyatt Hotel, πλησίον της Κόκκινης Πλατείας.

Η προσπάθεια της Real Travel Media Group ανταποκρίνεται στη ζήτηση τόσο των Ρώσων Tour Operators όσο και του ρωσικού κοινού, που ενδιαφέρεται για Luxury διακοπές, ενέργεια άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανάγκη προώθησης του ελληνικού τουρισμού πολυτελείας και των προϊόντων του στο εξωτερικό.

Η επιτυχία των συμμετεχόντων στη Μόσχα είναι εξασφαλισμένη, δεδομένου ότι η εταιρεία μας, πέραν της άμεσης συνεργασίας με την Ένωση Τουριστικών Οργανισμών της Ρωσίας, έχει ήδη συνεχείς επαφές με φορείς και παράγοντες Ρώσων επενδυτών υψηλής οικονομικής εμβέλειας. Παράλληλα στο event θα προσκληθούν όλοι οι Tour Operators, “που πουλάνε Ελλάδα” και τουριστικά γραφεία που ειδικεύονται σε διακοπές υγείας και ομορφιάς.

Η Real Travel Media Group μέσω του Russian Association of Tour Operators δεσμεύεται για το κλείσιμο ραντεβού για τον κάθε συμμετέχοντα. Aλλωστε η εν λόγω ημερήσια εκδήλωση έχει διττό χαρακτήρα, αφού απευθύνεται τόσο στους ρώσους επαγγελματίες (Β-2-Β) όσο και στους ρώσους καταναλωτές λάτρεις του τουρισμού πολυτελείας (Β-2-C). Στο πλαίσιο του Road show θα παρατεθεί επίσημο δείπνο με την συμμετοχή του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης.

Υπογραμμίζεται ότι το Road Show πραγματοποιείται μια ημέρα πριν την έναρξη της ΜΙΤΤ 2009. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων συμμετέχουν, ο ΕΟΤ, η Ε.Τ.Α., κορυφαίοι επιχειρηματικοί όμιλοι, πολυτελή ξενοδοχεία & Spas, Luxury Wellness Centers. Η εκδήλωση βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του Ε.Ο.Τ. , της Ε.Τ.Α. και του Έλληνoρωσικού Επιμελητηρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024