Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΧαλασμένα τα σκάνερ εισιτηρίων στην Ακρόπολη, σχηματίζονται ήδη ουρές
Πολιτισμός

Χαλασμένα τα σκάνερ εισιτηρίων στην Ακρόπολη, σχηματίζονται ήδη ουρές

Acropolis Scanners
(Φωτό: Κρίτων Πιπέρας)

Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έχει ως σκοπό να αποδώσει ιδιαίτερα με το ωράριο 8 π.μ. – 8 μ.μ. Χωρίς όμως τεχνικά προβλήματα…

Πριν από λίγο χάλασαν τα σκάνερ εισιτηρίων στην Ακρόπολη και έτσι  δεν μπορεί να μπει κανείς αυτήν τη στιγμή στον αρχαιολογικό χώρο. Έχουν ήδη σχηματιστεί ουρές επισκεπτών και αν δε λυθεί άμεσα το πρόβλημα η ταλαιπωρία είναι δεδομένη, Και σαν να μην έφτανε η παρούσα βλάβη, χάλασε και το ασανσέρ που διευκολύνει άτομα με προβλήματα μετακίνησης και πρόσβασης στην Ακρόπολη.

“Προφανώς plan B αν χαλάσουν τα σκάνερ, δεν υπάρχει! Live your myth in Greece!”, σχολιάζει σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Κρίτων Πιπέρας, πρόεδρος του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών.

Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, με το πρόγραμμα να επεκτείνεται σε άλλα 13 μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους: στην Κνωσό, τη Λίνδο, τους Δελφούς, την Ολυμπία, τις Μυκήνες, την Επίδαυρο, τις Αιγές, το Παλάτι του Μεγάλου Μάγιστρου στη Ρόδο, το Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη, το Ασκληπιείο της Κω, και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024