Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Alkyon Resort Hotel & Spa κέρδισε το πρώτο βραβείο 'Best Spa Facilities'
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Alkyon Resort Hotel & Spa κέρδισε το πρώτο βραβείο 'Best Spa Facilities'

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του πολυτελούς Spa Center φιλοξενούνται σε 1.300 τμ. και είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα υψηλά διεθνή ποιοτικά πρότυπα.

Το καταξιωμένο περιοδικό “Icons Travellers” ανέδειξε το Alkyon Resort Hotel & Spa πρώτο στην Gold List 2013, απονέμοντας το βραβείο “Best Spa Facilities” στο νέο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας του.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του πολυτελούς Spa Center φιλοξενούνται σε 1.300 τμ. και είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα υψηλά διεθνή ποιοτικά πρότυπα. Από αρχιτεκτονικής άποψης ο νέος χώρος προκαλεί τις αισθήσεις προσφέροντας μια όαση χαλάρωσης με εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Ο γυάλινος θόλος που στεγάζει το επιβλητικό αίθριο επιτρέπει στο φυσικό φως να διαχέεται βελούδινα στο εσωτερικό του Spa, δημιουργώντας αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας σε όλα τα επίπεδα. Στο χώρο ανάπαυσης, οι επιλεγμένες υφές των υλικών δένουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ, τα ζεστά γήινα χρώματα και οι ιδιαίτεροι φωτισμοί δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα επιτυγχάνοντας την απόλυτη ισορροπία όλων των αισθήσεων.  

Εξοπλισμένες με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, οι εγκαταστάσεις του βραβευμένου ‘Spa Center’ περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα 18Χ5μ., θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Με τη φροντίδα των έμπειρων αισθητικών συμβούλων, οι επισκέπτες του Spa έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία που τους ταιριάζει μέσα από μια πλούσια ποικιλία περιποιήσεων και να απολαύσουν εξειδικευμένες θεραπείες ευεξίας, χαλάρωσης, ομορφιάς και αντιγήρανσης ή να ακολουθήσουν τα ειδικά προγράμματα αποτοξίνωσης και αδυνατίσματος με τη φροντίδα του διατροφολόγου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024