Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςHμερίδα-σεμινάριο για την αειφορία και το “food waste” στη Ρόδο
Ημερίδες

Hμερίδα-σεμινάριο για την αειφορία και το “food waste” στη Ρόδο

  • imerida

Η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη, καθώς την παρακολούθησαν μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων, στελέχη ξενοδοχείων, σεφ και εστιάτορες και κατά τη διάρκειά της, υπήρξαν πολλές ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους συμμετέχοντες.

H Διεύθυνση Εκπαίδευσης & Κατάρτισης του Υπουργείου Τουρισμού και το ΙΕΚ Τουρισμού Ν. Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Δωδεκανήσου και με
την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Σύλλογο Εστιατόρων Ρόδου, πραγματοποίησε ημερίδα-σεμινάριο με θέμα: “Αειφορία 2024+, νέα εργαλεία διαχείρισης πιστοποιήσεων και τροφίμων αποβλήτων”.

imerida

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο ΙΕΚ Τουρισμού (Θέρμαι), την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 και εισηγητής ήταν ο κ. Σωτήρης Μυλωνάς, σύμβουλος αειφορίας και επιθεωρητής Travelife.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έκανε παρέμβαση ο γενικός διευθυντής του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων, κ. Χρήστος Γαμβρούδης, αλλά και ο εκπρόσωπος της TUI και υπεύθυνος για τέτοια ζητήματα, κ. Βαγγέλης Γεωργίου.

Οι εισηγητές ανέλυσαν πλήθος δεδομένων σχετικά με την επικαιροποιημένη νομοθεσία, αλλά και τις πρακτικές που ήδη εφαρμόζονται σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας, επιδεικνύοντας στατιστικούς πίνακες με την οικονομία που επιτυγχάνεται στη διαχείρηση και αποφυγή της σπατάλη των τροφίμων (food waste).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024