Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΤο τμήμα LG Business Solutions θα συμμετάσχει στο Workshop του Digital Academy for Business της Eurobank
Χρηματοδότηση

Το τμήμα LG Business Solutions θα συμμετάσχει στο Workshop του Digital Academy for Business της Eurobank

Στήριξη προς τους επαγγελματίες του τουρισμού είναι έτοιμη να προσφέρει η Business Solutions της LG Electronics σε συνεργασία την Eurobank.

Στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης των επαγγελματιών του ελληνικού τουρισμού, το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics συνεργάζεται με την Eurobank, η οποία έχει αναπτύξει ένα οικοσύστημα συνολικών λύσεων σε τραπεζικά και μη τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του προγράμματος Business Banking τουρισμός.

Η LG Business Solutions θα συμμετάσχει στο workshop που διοργανώνεται από το Digital Academy for Business της Eurobank, με θέμαΟδηγός επιλογής και χρηματοδότησης ολοκληρωμένων ξενοδοχειακών λύσεων κλιματισμού & παραγωγής ζεστού νερού”. Το Workshop απευθύνεται σε πελάτες της Eurobank και θα παρουσιαστούν εργαλεία χρηματοδότησης της Τράπεζας για την αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υποδομών και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας τους με στόχο τη  διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Οι ξενοδοχειακές λύσεις της LG συμβάλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη των τουριστικών επιχειρήσεων και προάγουν τον ενεργειακό εκσυγχρονισμό τους, ανάγκη επιτακτική σε μια χρονική στιγμή που ο ελληνικός τουρισμός επιστρέφει δυναμικά αλλά χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία για να διαχειριστεί την τρέχουσα ενεργειακή κρίση.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023